Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sports Tracker wstrzymuje się na zablokowanym ekranie

(Temat utworzony: wtorek)
88 Wyświetlenia
Katerinas
First Poster
Opcje
Witam wszystkich,

To mój pierwszy post na Sasmsung Members. Nie wiem, czy w dobrym dziale umieszczam post.

Sports Tracker wstrzymuje się / zatrzymuje sie na zablokowanym ekranie.
W momencie jak ekan sie zablokowuje, pojawia się informaja "wstrzymane".
W starszym telefonie Samsung A71 nie miałam takiego problemu. 😞

Mam wszystkie pozwolenia odchaczone. Czyli pozwolenia na wszystko w Sport Tracker.

Czy macie taki problem?
Jak temu zaradzić?

Pozdrawiam, Kasia
0 Like
8 Odpowiedzi
JasiuTV
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam, proszę ustawić oszczędzanie energii dla aplikacji na nieograniczoną. Informacje o aplikacji>bateria>nieograniczone
Katerinas
First Poster
Opcje
Dziękuję z odpowiedź.
Tak mam ustawione. Nieograniczone.

Mimo to, podczas blokady ekranu pojawia się komunikat1732614278724_1732614278703_0.jpg1732614446627.jpg
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Katerinas Może sprawdź w ustawieniach samej aplikacji, czy nie ma ustawionego, aby wstrzymywała liczenie po zablokowaniu telefonu? Oszczędzania baterii nie masz włączonego więc to również na pewno nie to. Nie masz jakichś cleanerów, bądź antywirusów?

Katerinas
First Poster
Opcje
Nie mam żadnych cleanerów ani antywirusów.
W aplikacji mam tak jak prinscreen. Zastosowałam to co napisali.

Nowy telefon... siedzę już od tygodnia przegladając wszystkie opcje...
Powiem szczerze, A71 był cudowny. Wszystko działało jak trzeba.
Tu.. w A55 ciągle coś nie tak. Jestes strasznie rozczarowana, że wydałam kasę na ten aparat. 😞

Nie wiem gdzie już szukać aby ten Sport Tracker się nie blokował. 😞 1732625353328_1732625353316_0.jpg1732625361346.jpg
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Katerinas A czy dałaś może nieograniczoną baterię apce Mapy?

0 Like
Katerinas
First Poster
Opcje
Tak.
1732630346066_1732630346055_0.jpg
0 Like
PiotrCh
Expert
Opcje

@Katerinas Wygląda na to, że jest to błąd wewnętrzny aplikacji i nie zależy od ustawień Twojego urządzenia. Przetestowałem ją na swoim telefonie i w ciągu kilku minut wygenerowała mi ponad 50 powiadomień o tej samej treści "Wstrzymano", od razu po instalacji. W ustawieniach tej aplikacji mozesz skontaktować się z pomocą techniczną dostawcy i zgłosić ten błąd. To będzie właściwa ścieżka.

Katerinas
First Poster
Opcje
@PiotrCh - dziękuję. Spróbuję.
0 Like