Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Smart Switch nie uruchamia się. Komunikat dotyczy asad zabezpieczeń. Pacjent Samsung A50.

(Temat utworzony: 20-06-2022 09:53 PM)
2536 Wyświetlenia
Klepak
Explorer
Opcje

Screenshot_20220620-214345_Smart Switch.jpg

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Klepak
Explorer
Opcje

Panowie. Po dokładnym zapoznaniu się z tematem okazuje się że aplikacja Smart Switch nie działa na telefonach, które mają ustawionego Administratora (telefon służbowy). Mimo wszystko dzięki za chęć pomocy i wsparcia :winking-face:

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

12 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, proszę przeinstalować aplikację
Klepak
Explorer
Opcje

Zrobiłem to dwukrotnie.  Nadal nic niestety.  

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Members_YNINkmK Witam. Proszę wejść w tryb bezpieczny i sprawdzić czy tam się uruchamia Smart Switch. Przyciskamy przycisk wyłączania telefonu, nastepnie pojawią się trzy przełączniki wybieramy Wyłącz zasilanie tylko nie klikamy tylko przytrzymujemy aż pojawi się "Tryb bezpieczny". Często jakaś ściągnięta aplikacja robi takie cuda. Jeśli to nie pomoże to wykonujemy wipe cache partition

Klepak
Explorer
Opcje
WPC zrobiłem. Niestety nadal nic.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Jakie WPC? A w trybie bezpiecznym działa aplikacja?
0 Like
Klepak
Explorer
Opcje
Przepraszam za literówkę. Oczywiście WCP zrobilem. Tryb bezpieczny nie uruchamia się w podany sposób więc nie wiem czy działa aplikacja w takim trybie.
0 Like
Klepak
Explorer
Opcje
Jestem totalnym laikiem w tych kwestiach więc z góry dziękuję za łopat ologiczne instrukcje.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Musi ci się uruchomić tryb bezpieczny. Włącz przycisk zasilania aż pojawią Ci się 3 ikony i przytrzymaj wyłączanie aż pojawi się ikona tryb bezpieczny, potem wciśnij ja i telefon uruchomi się w takim trybie. Wyjście z trybu bezpiecznego to ponowne uruchomienie telefonu.Screenshot_20220621-082406_One UI Home_2960_1655792765.jpgScreenshot_20220621-082416_One UI Home_2961_1655792656.jpg
Klepak
Explorer
Opcje
Niestety jest tak jak pisałem. Nawet przytrzymanie 10 sekund nie powoduje przejścia w tryb bezpieczny. Screenshot_20220621-083844_Samsung Members.jpg
0 Like