Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sieć może być monitorowana

(Temat utworzony: 25-10-2023 09:15 PM)
1283 Wyświetlenia
luccassi
Pathfinder
Opcje
Cześć. Czy wiecie dlaczego mam informację "sieć może być monitorowana"? Sprawdzałem u znajomych, którzy mają Samsungi Galaxy w różnych sieciach i nie mają tego napisy. Komunikat wyświetlał się w S21 ultra a teraz S23 ultra

image

0 Like
11 Odpowiedzi
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Być może, wynika to z tego, że operator może mieć właśnie wgląd w twoją aktywność bądź jakaś inna aplikacja 🤔. Z tego co czytałem na Forum Android.com i kilku innych artykułach, to może być to wynik braku certyfikatu bezpieczeństwa znanego przez system Android. Oznaczałoby, to że sieć nie jest niebezpieczna tylko poprostu nie jest bezpieczna 🫣
0 Like
stanko
Black Belt 
Opcje
Mówimy o wi-fi, czy systemowym sygnale operatora?
0 Like
luccassi
Pathfinder
Opcje
Sygnał operatora
0 Like
luccassi
Pathfinder
Opcje
Mam taki już w drugim telefonie. Znajomi z tej samej sieci Play mający Samsungi nie mają tego kumunikatu.
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@luccassi, czy na S21 Ultra i na S23 Ultra to była ta sama karta SIM? Może to jest jedynie jej błąd i należy ją po prostu wymienić?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

luccassi
Pathfinder
Opcje
Ta sama
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@luccassi, zatem spróbuj ją wymienić na nową. A może też bezpośrednio operator podpowie/sprawdzi po swojej stronie, o co może chodzić.

Witaj na Forum Samsung!
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

luccassi
Pathfinder
Opcje
Sprawdzę to. Dzięki
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@luccassi, daj znać później, co Ci wyjdzie. 

Witaj na Forum Samsung!