Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsunh health Gear S3 clasic

(Temat utworzony: 07-01-2019 08:24 AM)
940 Wyświetlenia
_balu
Journeyman
Opcje

Czy da się usunąć treningi ?

Uruchamia mi sie trening inny co jakiś czas nie związany z ćwiczeniami. Jak go usunąć lub spowodować by się samoczynnie nie aktywował?

Pozdr

0 Like
9 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@_balu  napisał(a):

Czy da się usunąć treningi ?

Uruchamia mi sie trening inny co jakiś czas nie związany z ćwiczeniami. Jak go usunąć lub spowodować by się samoczynnie nie aktywował?

Pozdr

Niechciane treningi możesz usunąć w aplikacji S Health na telefonie:

Screenshot_20190107-093110_Samsung Health.jpgScreenshot_20190107-093114_Samsung Health.jpg

Co do automatycznego wykrywania treningu, to musisz wejść w Aplikacje --> S Health --> Ustawienia --> Wykryw treningu --> Czynn. do wykrycia

Tam wybierasz jakie treningi mają być wykrywane automatycznie.

_balu
Journeyman
Opcje
Dzięki za odpowiedź,
dopiero się uczę jak co w tym zegareczku działa. Niestety z telefonem się nie udało sparować 😞 muszę wymienić telefon i nie bardzo wiem jaki wybrać 😞 tak więc apka komunikacji z apką nie mam. A te nowe samsungi strasznie wielkie kombinuję pomiędzy A6 i J6.
Już pozmieniałem ustawienia i zobaczymy co będzie. Oczywiście nie ma takiego rodzaju treningu jaki bym chciał co już mnie troszkę wkurza bo w aplikacji na telefonie jest. He he he włącza mi sie inna aktywność po ternincu squosha jak biorę prysznic - jakaś masakra.

Pozdrawiam
_balu
Journeyman
Opcje

Witaj ponownie,

dziwna sprawa bo po usunięciu treningu w telefonie nietety trening dalej pozostaje w zegarku 😞

Pozdrawiam

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Już nie długo będzie nowa aktulizacja R760XXU2DSA1 z mnóstwem nowych funkcji

0 Like
_balu
Journeyman
Opcje

Mam nadzieję :smiling-face:

0 Like
_balu
Journeyman
Opcje

Resetowałem zegarek ale to nic nie dało tzn. cały zegarek oczywiście się wyczyścił ale nowych treningów nie mogę usunąć z dziennika treningów. Czy jest jakaś możliwość ich usunięcia?

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@_baluSprawdziłem, to u siebie na Galaxy Watch oraz Gear Fit 2 i faktycznie nie można na nich usunąć treningu. Usunięcie treningu z Samsung Health na telefonie nie powoduje jego usunięcia na zegarku.

Musimy czekać na aktualizację oprogramowania.

Warto, to też zgłosić w aplikacji Samsung Members.

0 Like
_balu
Journeyman
Opcje

Zgłaszałem ale chyba się nie przejęli 😞

0 Like