Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung sejf

(Temat utworzony: 07-07-2021 11:52 PM)
1715 Wyświetlenia
lewydaniel1
First Poster
Opcje
Witam mam pytanie zona w jakiś dziwny sposób włamała mi się do moj sejf i zmie ila hasło pisane na symbol jak mogę odzyskać dostęp do sejfu?
0 Like
10 Odpowiedzi
theguildsman
Helping Hand
Opcje
Porozmawiaj z żoną...
JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

Obawiam się, że rada podana przez @theguildsman to jedyne rozwiązanie, aplikacja Mój Sejf została tak skonstruowana, żeby dane "w środku" były bezpieczne; w żaden znany mi sposób nie da się do niej wejść bez znajomości hasła.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@lewydaniel1 @JustynaM Jest sposób, aby zresetować hasło do aplikacji Mój sejf. Po jednym błędnym wpisaniu kodu, hałas lub symbolu pojawia się napis "Przypomnij kod PIN" kliknij w niego i zaloguj się do Konta Samsung.  

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kacper2  Tak jest coś takiego jak przypomnij kod pin

JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

Sprawdziłam teraz na swoim telefonie i faktycznie @Kacper2  ma rację! Gdzieś musiała mi ta opcja umknąć, pewnie dlatego, że nigdy jej nie potrzebowałam :smiling-face: 

@lewydaniel1  daj znać po sprawdzeniu tego u siebie czy udało Ci się zmienić hasło wedle tego, co napisał wyżej Kacper.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Sprawdziłem u siebie i tak jak napisał @Kacper2  Aby zresetować blokadę Mojego Sejfu, trzeba będzie się zalogować do konta Samsung Account

Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@PrzemekM Tak, zgadza się, wyżej pisałem😉

Dariusz2000
Troubleshooter
Opcje
Być może żona znała hasło do Konta Samsung i zmieniła hasło na symbol do Mój Sejf.
0 Like
pp7738
First Poster
Opcje
Witam jak odzyskać hasło do mój sejf? Nie ma takiego czegoś jak restuj hasło a za każdym razem wydłuża się tylko czas za błędne haslo
0 Like