Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung SAM

(Temat utworzony: 21-09-2021 11:54 AM)
3899 Wyświetlenia
Ayane
Student
Opcje
Jak zainstalować Samsung SAM ???

0 Like
23 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy masz na myśli asystentkę głosową o imieniu Sam? Samsung oficjalnie nie potwierdził wprowadzenia asystentki do swoich urządzeń. Na ten moment jest to wyłącznie plotka opisywana szeroko przez różne portale.

Ayane
Student
Opcje
Plotka?Naprawdę?Przeciesz Wszędzie była reklamowana i Pokazywali nawet zdjęcia.Szkoda.Oby szybko wprowadzili ja do sprzedazy.Dziekuje za odpowiedź.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nie znalazłem lepszego słowa niż "plotka". Może lepszym sformułowaniem byłoby stwierdzenie "nieoficjalna informacja".

Ayane
Student
Opcje
Niemiałam niczego złego na myśli
0 Like
Ayane
Student
Opcje
Tylko dziwi mnie iz szeroko promowany i widoczny w internecie "produkt" jest dopiero w fazie planowania.
0 Like
patyczak
Black Belt 
Opcje
A nie skojarzyłaś, że tak jest z każdym nową rzeczą? Telefony są szeroko opisywane rok przed pojawieniem się na rynku, zwijane telewizory są też już opisywane, polskie samochody elektryczne opisywane są od min. 5 lat, itd., itp. 🙃 Czy można je kupić?😉
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Ciężko cokolwiek więcej napisać na ten temat. Samsung nigdy nie odniósł się do asystentki Sam opisywanej na portalach.

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Ayane@mirudo24, to chyba nawet nie jest ani plotka, ani nieoficjalne info. Jak dobrze pamiętam, to sprawa wyglądała tak. Jest sobie bardzo znana agencja reklamowo-marketingowa, która współpracuje z dużymi graczami na różnych rynkach, robi między innymi dla nich rendery. Współpracowała/współpracuje również z Samsungiem, nikt tego bodajże nie potwierdził, może dopiero chcą nawiązać współpracę. W każdym razie oni zrobili render SAM i te rendery albo wyciekły, albo celowo zostały umieszczone w sieci i się zaczęło. Każdy zaczął to zdarzenie opisywać na różny sposób, powstało sporo dziwacznych materiałów "dziennikarskich", jak i twórczości fanów i stąd pewnie odniosłeś wrażenie, że to było promowane.

Nie, nie było to w żaden sposób promowane, po prostu każdy coś tam sobie wymyślił, a że mamy XXI wiek, to również chciał podzielić się swoimi "mądrymi" przemyśleniami i powstał niezły "hajp".

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

krolik_zlotus
Apprentice
Opcje
Dzień dobry kiedy będzie zapowiadany samsung sang