Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung S9 + problem z google disc

(Temat utworzony: 18-02-2021 02:00 PM)
191 Wyświetlenia
Tesla369
First Poster
Opcje

Witam

Mam następujący problem co jakiś czas pojawia się problem problem z przesyłaniem/udostępnianiem plików w moim przypadku zdjęć z galerii na mój Google drive. Problemy pojawiają sięe najczęściej po aktualizacjach. Na obecną chwile usługa nie działa od momentu pojawienia się ostatniej najnowszej aktualizacji. Próbowałem 2 metodami z galerii i na zasadzie udostępnienia do Google disc. i druga metoda z poziomu Google Disc przez opcje dodaj ..

Poprosze o podpowiedz 

0 Like
5 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Zerknij do tego tematu. Rozwiązywanie najczęstszych problemów z aplikacjami.

https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/rozwi%C4%85zywanie-najcz%C4%99st...

Tesla369
First Poster
Opcje

Jakie rozwiaząnie problemu?  Mam za kazdym razem odinstalowywać aplikacje i instalowac ją od nowa po kazdej aktualizacji? Absurd

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Tesla369  Możesz pokazać co dokładnie się dzieje?

0 Like
Tesla369
First Poster
Opcje

miej wiecej co druga aktualizacja systemu mówimy tu o głównej systemowej i nie działa aplikacja google disc czyli bez wzgledu jak dodam zdjęcia czy pliki do google disc to nie synchronizuje sie i nie przesyła pliki do niego bez wględu czy jaki wybiore rodzaj sieci czy LTE czy WIFI Jestem w orange na pakiecie firmowym a wifi na UPC 1 GB tez firmowy

0 Like
Tesla369
First Poster
Opcje

I faktycznie jak usune i zainstaluje od nowa to działa do nastepnej aktualizacji ale to nie metoda chyba 

0 Like