Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Samsung S10 brak trybu "Instagram" w aplikacji Aparat

(Temat utworzony: 29-03-2019 07:00 PM)
1701 Wyświetlenia
Daryoosh
Pioneer
Opcje

Witam.

Posiadam najnowszą wersję systemu dla S10, niemniej nie posiadam trybu aparatu Instagram :thinking-face:

Co może być powodem takiej sytuacji?Screenshot_20190329-182637_Camera.jpg

Screenshot_20190329-182608_Camera.jpg

Przeniosłem do odpowiedniego działu /RadekK

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Daryoosh
Pioneer
Opcje

@nismo, dziękuję za zainteresowanie i pomoc. Udało rozwiązać się problem z trybem Instagram.

Co prawda wyzerowanie aplikacji Aparat nie przyniosło oczekiwanego skutku, niemniej dało do myślenia, że być może to aplikacja Instagram jest przyczyną problemu, którą postanowiłem reinstalowć....  W moim przypadku to pomogło - tryb Instagram powrócił. Teraz wydaje się, że rozwiązanie było najprostsze z możliwych :winking-face:

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

5 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Daryoosh, jaką posiadasz wersję aplikacji Aparat? W S10+ mam wersję 9.0.03.25. Rozumiem, że posiadasz oprogramowanie z końcówką ASBA?

0 Like
Daryoosh
Pioneer
Opcje
wersja apartau - 9.0.03.25, ale soft mam w wersji ASC8.

Aktualizacja: W nocy pojawiła się aktualuzacja systemu do wersji ASCA. Wersja aparatu, to wciąż 9.0.03.25. Tryb Instgram wciąż jest niedostępny.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Daryoosh, bardzo dziwna sprawa. W moim telefonie S10+ funkcja Instagram w aparacie jest od początku. Spróbuj wyzerować aplikację Aparat bezpośednio z ustawień aplikacji. Jeżeli to nie pomoże to będziemy w dalszym ciągu szukać rozwiązania.

0 Like
Rozwiązanie
Daryoosh
Pioneer
Opcje

@nismo, dziękuję za zainteresowanie i pomoc. Udało rozwiązać się problem z trybem Instagram.

Co prawda wyzerowanie aplikacji Aparat nie przyniosło oczekiwanego skutku, niemniej dało do myślenia, że być może to aplikacja Instagram jest przyczyną problemu, którą postanowiłem reinstalowć....  W moim przypadku to pomogło - tryb Instagram powrócił. Teraz wydaje się, że rozwiązanie było najprostsze z możliwych :winking-face:

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Daryoosh, super! Najważniejsze, że udało się rozwiązać problem i w Twoim telefonie w końcu pojawił się tryb Instagram. Pozdrawiam!

0 Like