Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Samsung Pass - wszystkie hasła zostały nagle usunięte

(Temat utworzony: 07-08-2024 01:25 PM)
371 Wyświetlenia
Kesas
Explorer
Opcje

Witam,

Zgłaszam problem z aplikacją Samsung Pass. Wszystkie moje hasła zostały nagle usunięte. Czy ktoś wie, co może być przyczyną?
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
PatrykF
Expert
Opcje

@Kesas Jakie dokładnie hasła Ci zniknęły? Po mojej stronie wszystko działa poprawnie. Co prawda część stron internetowych utraciła wsparcie, ale inne usługi działają. Spróbuj wylogować się z konta Samsung i zalogować ponownie.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

5 Odpowiedzi
Oberschlesier71
Navigator
Opcje
Firma ma jakiś większy problem z SPass. Od stycznia w moim s24u aplikacja nie działa. Technik pogrzebał zdalnie w telefonie i stwierdził, że trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać na update. Mam jedynie nadzieję, że nie potrwa to kolejne pół roku.
Rozwiązanie
PatrykF
Expert
Opcje

@Kesas Jakie dokładnie hasła Ci zniknęły? Po mojej stronie wszystko działa poprawnie. Co prawda część stron internetowych utraciła wsparcie, ale inne usługi działają. Spróbuj wylogować się z konta Samsung i zalogować ponownie.

Kesas
Explorer
Opcje
Po zastosowaniu się do rekomendacji i wylogowaniu się, a następnie zalogowaniu, odzyskałem dostęp do wszystkich danych. Serdecznie dziękuję za pomoc.
LukaszN
First Poster
Opcje

Cześć, miałem ten sam błąd po przesiadce z flip5 na flip6, uważam że to bardzo poważny bug, przez pół godziny myślałem że straciłem 300 haseł. Damy radę puścić zgłoszenie o takim problemie? dzięki za pomoc bo wylogowanie i zalogowanie pomogło

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@LukaszNzgłoś błąd poprzez aplikację Members, wybierając zakłądkę Wsparcie -> Wyślij zgłoszenie -> Raport o błędach.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.