Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Pass dla Windows

(Temat utworzony: 22-02-2023 03:09 PM)
3371 Wyświetlenia
rochmir
Pioneer
Opcje
Witam, czy ktoś z was miał przyjemność korzystać z aplikacji Samsung Pass dla Windows ( https://apps.microsoft.com/store/detail/samsung-pass/9MVWDZ5KX9LH ). Zastanawia mnie czy jest to aplikacja stworzona tylko dla Galaxy Book'ów, ponieważ rozważam zakup kamerki lub czytnika lini papilarnych, które pozwolą mi spełnić wymaganie dotyczące funkcji Windows Hello. Microsoft Store nie blokuje instalacji na zwykłym PC, dlatego chciałbym poprosić osoby, których PC-ty obsługują tą funkcję o sprawdzenie dostępności.

0 Like
11 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Aplikację mogę zainstalować na tablecie Microsoft Surface. Rozumiem, że pytałeś o to czy jest możliwość instalacji.

rochmir
Pioneer
Opcje
Chodzi mi o to, czy będzie działać na komputerze nie samsunga, który obsługuję funkcję Windows Hello.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Rozumiem. Nie korzystam z Samsung Pass więc nie będę w stanie sprawdzić. Na pewno mogę zainstalować, ale nie sprawdzę funkcjonowania. Musimy poczekać na informacje od pozostałych użytkowników.

rochmir
Pioneer
Opcje
To spróbuj zainstalować i zobaczyć czy dopuści Cię do okna logowania do konta samsung, to będzie dla mnie wystarczająca informacja
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Próbowałem zrobić tak jak napisałeś, ale aplikacja przywitała mnie taką informacją. Czyli obawiam się, że może również nie działać na Twoim komputerze.

SP.png

rochmir
Pioneer
Opcje
Czyli udogodnienie nie dla Polaka XD Szkoda
0 Like
lukaslake2626
Helping Hand
Opcje
U mnie na laptopie Acera też nie można skorzystać z tej funkcji. Wygląda na ograniczenie do Galaxy Book
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Sprawdziłem jeszcze na komputerze firmy HP i pojawia się taki sam komunikat. Zapewne jest tak jak napisałeś w pierwszej wiadomości. Aplikacja jest dostępna wyłącznie dla komputerów z serii Galaxy Book.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dokładnie u mnie dokładnie taka sama sytuacja po ściągnięciu aplikacji nie działa rzeczywiście będzie to tylko ta Galaxy book