Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung notes - odzyskanie poprzedniej wersji pliku

(Temat utworzony: 29-11-2021 12:54 AM)
1122 Wyświetlenia
kasyczi1
Apprentice
Opcje
Cześć, 
Potrzebuję pomocy z Samsung notes. 2 tygodnie temu chciałam wejść w plik na telefonie, nad którym pracowałam kilka dni na tablecie. Wyskoczył mi komunikat, czy chce nadpisać wersję pliku, ponieważ jest na innym urządzeniu czy zachować obie. Myślałam że plik się zaktualizuje, ale wtedy nic się nie stało. Dzisiaj jak weszłam w niego z tableta, zobaczyłam że jest zapisana stara jego wersja, która była na telefonie. Czy już wszystko stracone? Samsung nie umożliwia przywrócenia kopi zapasowej z danych dni? Pomocy 😞
12 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kasyczi1  Cześć 

Kopię zapasowe są robione notatek automatycznie lub ręcznie.  Pytanie czy była zrobiona kopia właśnie tej Notatki.

kasyczi1
Apprentice
Opcje
Nie zapisywałam jej oddzielnie. Notes sam zapisywał wszystkie zmiany i aktualizował na wszystkich urządzeniach.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kasyczi1  Wygląda na to że został nie do końca zapisany plik, stąd ten komunikat o nadpisaniu.

Wybrała Pani "nadpisać obie wersje pliku" czy "zapisać obie"?

kasyczi1
Apprentice
Opcje
Nadpisać, bo myślałam, że nadpisze się wersja zaktualizowana
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kasyczi1  No i niestety coś poszło nie tak. 

Włączona jest synchronizacja notatek z Samsung Cloud i Microsoft Note?

Włączony jest automatyczny zapis notatek?

kasyczi1
Apprentice
Opcje
Synchronizacja jest tylko z Samsung cloud i automatyczny zapis notatek jest włączony.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kasyczi1  rozumiem, teraz już wszystko powinno działać. Ale raczej tamtej notatki nie odzyskamy skoro po ponownej synchronizacji jest niewidoczna.

kasyczi1
Apprentice
Opcje
Tak myślałam. Dziękuję za zainteresowanie moim problemem.
0 Like
Monika654219
First Poster
Opcje
Czemu nie moge dodać do notatki notes żadnych pobranych plików wogóle one mi się nie wyświetlają, a są pobrane ?????
0 Like