Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung members

(Temat utworzony: 01-03-2022 05:27 PM)
294 Wyświetlenia
RickyLovesUnity
Explorer
Opcje
Hej.. 

Wczesniej mialem problem z weryfikavja wieku, mimo poprawnego ustawienia ciagle wyskakiwalo powiadomienie ze niby nie jestem osoba pelnoletnia... potem ktos doradzil wyczyszczenie pamieci podrecznej i jakis czas dzialalo... a dzisiaj to co na zdje

image

ciu...
9 Odpowiedzi
RickyLovesUnity
Explorer
Opcje
Wiesz smiech smiechem, ale w robocie jak jestem to na szybko jest to jedyne powiedzmy, ze wiarygodne, zrodlo informacji.. a teraz widze ledwo naglowki i kick out
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@RickyLovesUnity  Witam

Proszę spróbować wylogować konto Samsung z telefonu, wyczyścić dane Samsung Free i następnie ponownie się zalogować.

stas123
Pioneer
Opcje
Witam, u mnie właśnie wystąpił ten sam problem
0 Like
RickyLovesUnity
Explorer
Opcje
Pomoglo. Znowu na kilka dni?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@RickyLovesUnity  Proszę obserwować 

RickyLovesUnity
Explorer
Opcje
Na dlugo nie pomoglo. Problem wystepuje notorycznie i jest upierdliwy.. szczegolnie fakt cenzurowania tresci informacyjnych! To sprawia ze ta funkcja stala sie calkiem bezuzyteczna. Screenshot_20220303-053634_Samsung Free.jpg
0 Like
RickyLovesUnity
Explorer
Opcje
Naa dodatek juz nic nie pomaga... a aplikacje upday wyswietla mi dwa razy teraz. Jedna ma okolo 100mb druga 70...
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Pozostaje zgłosić błąd za pomocą aplikacji Samsung Members i czekać na rozwiązanie problemu.

Wskazówka - zgłaszanie błędu do firmy Samsung
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-b...

RickyLovesUnity
Explorer
Opcje
Mysle ze w tym nieuleczalnym przez dluzszy juz okres czasu problemie, pomoze w jego rozwiazaniu inne apka tego typu kompatybilna z szuflada. Ktos cos poleci?
0 Like