Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Members nie uruchamia się

(Temat utworzony: 16-09-2024 06:47 PM)
262 Wyświetlenia
BarteX_12
First Poster
Opcje

Witam, aplikacja Samsung Members nie uruchamia się, po kliknięciu na ikonę pojawia się tylko logo na czarnym tle i może się tak ładować w nieskończoność. Jest to bardzo ważne aby aplikacja działała bym mógł się załapać na zwrot za zakup S23. Sprawdzałem na poprzednim telefonie, S21 FE ten sam problem. Próbowałem instalować ze sklepu play, galaxy store, czyścić pamięć aplikacji, nawet clear cache partition nic nie dało.

5 Odpowiedzi
Bartas38
Helping Hand
Opcje
Cześć mam też galaxy s23 i wszystko śmiga. Wiesz może spróbuj go uruchomić ponownie nie wyłaczaj tylko zielona ikona. Późnej sprawdź czy można się zalogować.
0 Like
ŁukaszK_
Helping Hand
Opcje
Mam to samo na s24u. Po odpaleniu aplikacji dobre 5 minut czekania az sie odpali. Jakos od tygodnia tak mam
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
U mnie też czasami to się zdarza, nie aż tak często, zauważyłem że częściej w miejscach gdzie jest słaby zasięg neta.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Możliwe, że to wyłącznie tymczasowy problem po stronie aplikacji. Czy dzisiaj występuje problem w dalszym ciągu?

JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Taka sytuacja występuje często w miejscach z wolnym internetem lub Aplikacja złapie jakiś błąd. Wystarczy usunąć ją z ostatnio otwartych aplikacji i otworzyć ponownie. Zdarzyło mi się to może 2-3 razy (S22Ultra)