Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Members - czy to standard?

(Temat utworzony: 21-11-2024 08:14 PM)
278 Wyświetlenia
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Nie pamiętam już, czy tak było od zawsze, ale od dłuższego już czasu: uruchamianie aplikacji Members trwa nadzwyczajnie długo (ca. 5, 6 sekund - por. do wszystkich innych, które otwierają się niezwłocznie po kliknięciu ikon); podobnie trwa przejście z ekranu "Odkrywanie" do "Społeczność". Dodatkowo raz na jakiś czas uruchamia się tylko z ekranami (ikony) Odkrywanie + Wsparcie, bez ekranu/ikony Społeczność. A kiedy już "Społeczność" jest z powrotem - zdarza się, że próby otwarcia/przeczytania nowych postów kończą się niepowodzeniem (komunikat: post został usunięty - i faktycznie posty znikają, jeden za drugim w miarę prób czytania), by po jakimś czasie, po kolejnym uruchomieniu aplikacji wszystko wracało na miejsce. Poza długim czasem startu.
Ps.: S23 ultra, wszystkie bieżące aktualizacje, regularny wipe cache partition, żadna inna apka nie notuje takich opóźnień...
0 Like
19 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, aplikacja czasami ma swoje "gorsze dni". Wszystkie rzeczy, które Pan opisuje występują u większości użytkowników. Takie błędy są naprawiane odgórnie.
Danylewy
Troubleshooter
Opcje
Moim zdaniem dzieje się tak przy archiwizacji/pracach serwisowych forum albo przy słabym połączeniu internetowym
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Cześć! Zakładka Społeczność znika podczas aktualizacji serwera, czasem wyrzuca też błąd o usuniętym poście.
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Cześć! Tak właśnie podejrzewałem (kwestia znikania), ale zastanawia mnie brak jakiejś informacji/komunikatu, typu: chwilowa przerwa z powodu..., przepraszamy za utrudnienia. I bez odpowiedzi pozostaje długi czas startu aplikacji.
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Jak napisałem niżej: pewnie tak jest, ale możnaby w takiej sytuacji rzucić krótki komunikat: pracę serwisowe - przepraszamy...
0 Like
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Serwus! Wszyscy mamy swoje gorsze dni, ale "ten błąd" trwa już tak długo, że wydaje się być nienaprawialny ani z góry, ani z dołu...
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Czasem pokazuje się takie okienko z napisem ,,błąd serwera, spróbuj ponownie później" lub coś podobnego. U mnie aplikacja też czasem dłużej startuje, ale czasem jest to kwestia słabego internetu, a czasem nie wiem czemu 😉
0 Like
Danylewy
Troubleshooter
Opcje
Można by, ale Samsungiem nie jesteśmy
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Niestety aplikacja ma wieczne błędy I problemy mimo licznych aktualizacji. Często objawia się to że post zostal usunięty, wejście w aplikacje tez jest czesto dość długie. Moze kiedyś to poprawią?