Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Health z Garmin

(Temat utworzony: 20-04-2019 06:30 AM)
15679 Wyświetlenia
Gosia12
Student
Opcje

Witam, czy istnieje możliwość synchronizacji aplikacji Garmin z Samsung Health? 

Z góry dziękuję za pomomoc.

Pozdrawiam

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Gosia12 jest tak jak napisałem wcześniej, w menu SH nie ma wzmianki o współpracy z aplikacją Garmina, są innych producentów, ale nie tego. Warto sprawdzić na stronach Garmina, może jednak coś przygotowali.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
7 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Gosia12 obawiam się, że nie. Jest troszkę dodatkowych aplikacji współpracujących z SH, ale żadna od Garmina.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Gosia12 Poniżej spis obsługiwanych smartwatchy przez aplikację S health:20190420_103942.jpg

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@PrzemekM z tego co zrozumiałem, to @Gosia12 pytała o aplikację, nie o sprzęt. A jeżeli mówimy o sprzęcie to jest kilka urządzeń obsługiwanych przez aplikację SN.

urządzenia Garmin.jpg

Gosia12
Student
Opcje

Dokładnie, chodziło mi o to czy są aplikacje aby dane z zegarka były udostępniane w aplikacji SH.

Pozdrawiam

0 Like
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Gosia12 jest tak jak napisałem wcześniej, w menu SH nie ma wzmianki o współpracy z aplikacją Garmina, są innych producentów, ale nie tego. Warto sprawdzić na stronach Garmina, może jednak coś przygotowali.

0 Like
schrol
Journeyman
Opcje

Health Sync

0 Like
Szopen
Pioneer
Opcje

Potwierdzam.. Można wysłać dane z zegarka przez Health Sync zarówno na Fit (Google) jak i Samsung Health. Jedynie kroków nie zczytuje ale aktywności już tak. 

0 Like