Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung health szare odznaki

(Temat utworzony: 04-07-2024 10:05 PM)
314 Wyświetlenia
Skyler7799
Voyager
Opcje
Witam po aktualizacji aplikacji moje odznaki zrobiły się szare. Ale po kliknięciu w nie widać, że są zdobyte jak na zdjęciach poniżej ale w menu już nie tak samo jak wybiorę odznaczenie w krokach też jest szare a po kliknięciu widać, że zdobyte. Ale co Ciekawe natomiast gdy wchodzę z poziomu treningu gdzie zdobyłem tyle kroków to pokazuje w odznaczeniach, że zdobyłem a jak klikam pokazuje, że nie o co tu chodzi? 

Da się to jakoś naprawić poza wyczyszczeniem danych aplikacji bo się boję, że mi dane z mapami treningów znikną. No i czy jak bym miał wyczyść dane Samsung health na telefonie to na zegarku wtedy też muszę wyczyścić dane Samsung health czy tylko na telefonie wystarczy?

image

image

0 Like
3 Odpowiedzi
Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
Wygląda to na błąd aktualizacji apki. Proponuję zgłosić raport o błędach.1720162391549.jpg

Wojtek01b
Explorer
Opcje
Szanowni Państwo,

Piszę do Państwa w związku z kilkoma problemami, które napotkałem w aplikacji Health.

image

image

image

image

image

image

Po pierwsze, pomimo przejścia ponad 40 000 kroków, moje rekordy osobiste pokazują zaledwie 13 000 kroków. Piętra zostały zaktualizowane, ale rekordy osobiste nie.

Po drugie, pomimo przejścia 10 000 kroków, osiągnięcie nie zostało oznaczone jako zdobyte. Podobnie jest z osiągnięciem 40 000 kroków - raz jest oznaczone jako zdobyte, a raz nie.

Proszę o wyjaśnienie tych problemów.
0 Like
Skyler7799
Voyager
Opcje
Witam mam dokładnie ten sam błąd z aplikacją! Tutaj nawet post zrobiłem https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-usługi/samsung-health-szare-odznaki/td-p/10191959?sr...

Zostałem pokierowany aby zrobić raport o błędach