Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Health nie działa na Galaxy S8+

(Temat utworzony: 22-04-2020 09:42 PM)
1634 Wyświetlenia
broxxy
First Poster
Opcje

Cześć,

Próbuję uruchomić na moim Samsung Galaxy S8 plus aplikację Samsung Health i wyskakuje mi taki komunikat :

Screenshot_20200421-224244_Samsung Health.jpg

wiem. czytałem trochę forum i podobne tematy, jednak niestety nie rozwiązują one mojego problemu. Telefon jest zakupiony w Chinach, więc może w tym tkwi problem, choć z żadną inną aplikacją jak dotąd nie miałem problemu. Żeby skrócić "diagnostykę" od razu wrzucam zrzut ekranu z ustawień komórki dotyczących informacji o oprogramowaniu i informację o kodzie CSC z trybu recovery , chociaż ja na moje laickie oko nie dostrzegam tam tego kodu. Proszę o pomoc.

Screenshot_20200422-074623_Settings.jpgIMG-20200422-WA0000.jpg

0 Like
12 Odpowiedzi
broxxy
First Poster
Opcje

Czyli jest możliwość pobrania S Health dedykowanego pod ten model w jakiś sposób, czy musiałbym się nakombinować mocno ?

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@broxxy nawet jeżeli pobierzesz, to też nie zadziała. IP Cię zdradzi. Aplikacja odmówi współpracy w naszym regionie.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
broxxy
First Poster
Opcje

Czyli nie ma możliwości obejścia tego w jakiś sposób ? Pytam, bo zawsze szukam rozwiązań danego problemu i nie mam w naturze odpuszcać póki nie wyczerpię możliwości.  Nie dlatego, żebym nie wiem jak nie mógł żyć bez S Health, ale tak się złożyło, że ostatnio kupiłem Galaxy Watch i S health jest tam dosyć ciekawą aplikacją, mocno sprzęgniętą z calym smartwatchem, a tu okazuje się, że nie mogę synchronizować tego ze swoim telefonem ...

0 Like