Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Health i Xiaomi Mi Scale 2

(Temat utworzony: 04-02-2018 03:25 AM)
20917 Wyświetlenia
souacz
Apprentice
Opcje

Witam, używam S8+, Gear S2 i pięknie działa to wszystko z Samsung Health. Ostatnio kupiłem wagę Mi Scale 2 i niestety nie mogę w żaden sposób zsynchronizować jej z Samsung Health. W akcesoriach widzę Mi Smart Scales ale po próbie sparowania nic się nie dzieje - aplikacja nie wykrywa wagi. Czy ta opcja dotyczy tylko pierwszej wersji wagi Xiaomi? Mam zainstalowaną aplikację Mi Fit z którą waga działa znakomicie ale wolałbym żeby wyniki były synchronizowane z Samsung health. Jest na to jakiś sposób?

38 Odpowiedzi
SuperJarek64
First Poster
Opcje

Mam wagę w pierwszej wersji, ale już jej nie używam bo przesiadłem się na Garmina. Jakiś chętny na odkupienie wagi?

0 Like
Members_RAcLegw
First Poster
Opcje

posiadasz smart scale 1? jaka cena?

0 Like
SuperJarek64
First Poster
Opcje
Tak, mam. Teraz używam Garmina i ogólnie przesiadłem się z Samsunga. Zostal tylko telefon. Waga myślę że 150 zł to dobra cena
0 Like
Martin_75
First Poster
Opcje
Dokładnie tak to działa. Udało się za pierwszym razem.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jak sprawuje się ta waga? Jak z dokładnością pomiarów?

0 Like
souacz
Apprentice
Opcje
Nie mam pojęcia, nie mam z czym porównać, generalnie pomiary z grubsza ok, na początku porównałem ze starą wagą łazienkową (mechaniczną) i było to samo ale nie wiem czy faktycznie dokładnie wskazuje co do1/10 kg
0 Like
TomeekZ
First Poster
Opcje
Czy da się połączyć wagę Xiaomi Scale 400 z Samsung health?
0 Like
souacz
Apprentice
Opcje
Jeżeli synchronizuje z Google Fit to tak, za pomocą tego https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.appyhapps.healthsync
0 Like
Michal1210000
First Poster
Opcje
Działa elegancko, aczkolwiek fakt że trzeba tak kombinować powoduje zawód na Samsungu.... To powinno po prostu działać
0 Like