Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Samsung Galaxy s22+ aparat nagrywa tylko jednosekundowe filmiki

(Temat utworzony: 10-09-2022 02:10 PM)
496 Wyświetlenia
Daniel2893
Pioneer
Opcje

Witam 

Od 2 miesięcy jestem posiadaczem Samsunga Galaxy s 22+ i ostatnio zauważyłem że po naciśnięciu przycisku migawki podczas nagrywania filmiku obojętnie w jakiej rozdzielczości nagrywa on filmiki po jednej sekundzie albo nie nagrywa w ogóle  i nagrywanie się wyłącza wcześniej po zakupie telefonu było wszystko w porządku zauważyłem to jakoś niedawno i nie wiem czego to może być przyczyną?. Telefon był przywracany do ustawień fabrycznych oraz wcześniej był robiony wipe cache partition oraz naprawianie aplikacji. Czy może to być uszkodzenie aparatu czy wina ostatniej aktualizacji oprogramowania. Proszę o pomoc. 

0 Like
Przejdź do rozwiązania
17 Odpowiedzi
Daniel2893
Pioneer
Opcje

Sprawdzałem w trybie pro było dobrze więc nie wiem będę sprawdzał jeszcze czy opisany problem  występuje 

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Jeśli problem będzie występował to proszę spróbować parę razy wyczyścić dane aplikacji aparat, bo za pierwszym razem nie raz nie zniknie błąd. Skoro w pro działa więc aparaty są sprawne.
Daniel2893
Pioneer
Opcje

Problem występuje nadal więc pewnie będę zmuszony oddać telefon do serwisu ale to już jak wrócę do Polski 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wykonaj jeszcze hard reset bez przywracania kopii zapasowej. Jeżeli sytuacja nie ulegnie poprawie to konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym.

Instrukcja - hard reset
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Daniel2893
Pioneer
Opcje

@mirudo24  Wyskoczył też błąd nagrywania. Spróbuję zrobić hard reset jeszcze raz bez kopii zapasowej zobaczymy czy pomoże.  Jak coś dzięki za pomoc jeśli pomoże to napisze. 

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Daniel2893, w porządku. Będę czekał na informację zwrotną. Trzymam kciuki.

Rozwiązanie
Daniel2893
Pioneer
Opcje

Zrobiłem hard reset bez kopii zapasowej narazie jest dobrze a zobaczymy przez jaki czas. Ale jak coś dziękuję panowie za pomoc :smiling-face:

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dziękuję za informację. Cieszę się, że problem został rozwiązany.