Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Galaxy 23 brak łączności satelitarnej

(Temat utworzony: 05-02-2023 10:16 AM)
371 Wyświetlenia
marchello666
Voyager
Opcje
Ktoś mi wyjaśni dlaczego Samsung zrezygnował z łączności satelitarnej w najnowszej serii Galaxy 23 na rok 2023. ? Jak to mozliwe że nie udostępnili tej podstawowej funkcji dla podróżnika. Która jest dostępna w Iphonie 14 od najprostszej wersji. Ptfu taki pod produkt jak zgniłe jabłko. Ma a tu nie ma. 🤪🤣😁
10 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Łączność satelitarna to dopiero nowość w telefonach, która zaczyna raczkować, dlatego jest to traktowane bardziej jako bajer, niz komunikacja.

Z okazji startu usługi satelitarnej w swoich IPhone 14 w Ameryce, Apple ogłosił, że już w grudniu jej dostępność zostanie rozszerzona o Niemcy, Francję, Irlandię oraz Wielką Brytanię o Polsce firma nie wspomina niestety na razie słowem, dotychczas Apple w oficjalnych komunikatach całkowicie pomijał Europę.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nie uważam, że na tym etapie łączność satelitarna to konieczność w smartfonie. Jak funkcja zyska na popularności to z pewnością pojawi się w większości nowych telefonów.

miroON
Big Cheese
Opcje
łączność satelitarna ma podobno powtórzę ,,podobno" jak gdzies wyczytałem pojawic sie dopiero w S 25
0 Like
theguildsman
Helping Hand
Opcje
Wg mnie o wiele bardziej odczuwalny jest tu brak Wi-Fi 7.
0 Like
marchello666
Voyager
Opcje
Dla mnie wi fi jest obojętne. Unikam tych metod łączności zabójczych dla naszych komórek 😁🤪
0 Like
Heniekok
Pathfinder
Opcje
Ta lacznosc ci potrzebna zeby ogryzek zadzwonil jak sie wy....wrocisz bo gdybys mial lepszego zooma to bys wszystko widzial a jak tam 8k ?
0 Like
marchello666
Voyager
Opcje
Jeszcze jeden co wie lepiej co mi potrzebne.
Heniekok
Pathfinder
Opcje
To trzeba bylo kupic sobie inny fon ale najpierw zobacz gdzie dziala i jak dziala
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@theguildsman, to zupełnie nowy standard i jego rozpowszechnienie z pewnością zajmie sporo czasu. Do tej pory niewiele osób nawet korzysta z Wi-Fi 6E. Oczywiście patrząc przyszłościowo jeżeli ktoś zamierza korzystać z telefonu przez kilka lat to z pewnością zaimplementowanie Wi-Fi 7 byłoby dobrym rozwiązaniem. Uważam jednak, że na ten moment w zupełności wystarczy Wi-Fi 6, ewentualnie Wi-Fi 6E.