Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Free a data urodzenia

(Temat utworzony: 02-11-2021 12:31 PM)
2444 Wyświetlenia
killerek
First Poster
Opcje

Witam, 

Po ostatniej aktualizacji Free dostaję monit o konieczności ustawienia wieku na koncie Samsung aby aplikacja mogła działać. Wiek jest ustawiony i mam wg mojej wiedzy jednak więcej niż 16 lat. W czym problem? 

7 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@killerek Spróbuj wyczyścić dane i pamięć aplikacji, która prosi Cię o podanie wieku.  Ścieżka: Ustawienia -> Aplikacje -> Aplikacja, która prosi o wiek -> Pamięć domyślna. 

YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@killerek @amoro2 W moim przypadku rozwiązaniem okazało się  usunięcie ostatniej aktualizacji i zainstalowanie jej na nowo. 

Odinstalowanie ostatniej aktualizacji ścieżka:

Ustawienia -> Aplikacje -> Samsung Free -> Trzy kropki ( na górze, po prawej) -> Odinstaluj aktualizacje. 

YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@amoro2 Miałem identyczny problem, jak opisany w tym wątku. W moim przypadku zaproponowane rozwiązanie rozwiązało kłopot, dlatego też je tutaj zamieściłem. 

0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Rozumiem i dzięki za informacje zwrotną 🙂

PS: Do tej pory nie mam żadnych problemów z aplikacją Samsung Free. 

0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Chwilę przed napisaniem postu o rozwiązaniu, które zadziałało u mnie. 

0 Like
Radeksojer
Journeyman
Opcje
Pomocy raz działa raz wymaga 16 lat., tam gdzie mnie kieruję jsdt ustawiona data urodzenia po mimo tego nie mogę otwierac Screenshot_20211107-192846_Samsung Free.jpg
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Radeksojer, spróbuj wskazówek powyżej i daj znać, czy pomogło.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.