Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Flow - "Brak obsługi"

(Temat utworzony: 22-06-2019 03:30 PM)
709 Wyświetlenia
WatermelonPL
Apprentice
Opcje

Chciałem ustawić odblokowywanie telefonu za pomocą czytnika w A5 2017, ale cały czas wyskakuje że "Brak obsługi", i że zostanie ona wprowadzona w 1903 (Którą mam), i że zostanie ona wydana w "Lipcu 2019" (Gdzie ta aktualizacja została wydana w Maju)

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@WatermelonPL, sprawdziłem i u mnie pojawia się dokładnie ten sam komunikat. Microsoft udostępnia nowe kompilacje systemu Windows 10 z reguły w drugi wtorek miesiąca więc funkcja powinna pojawić się 9 lipca. System w wersji 1903 już posiadasz więc teraz musisz zaczekać na odpowiednią aktualizację.

Samsung-Flow.png

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
7 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@WatermelonPL oznaczenie 1903 do ogólne oznaczenie linii systemu, w jej obrębie są jeszcze konkretne kompilacje. Być może funkacja zostanie wprowadzona w jednej z tych kompilacji sytemu wydawanych w czerwcu z godnie z informacją. Jeszcze kilka dni do końca miesiąca.

Ponadto, nie wszystkie funkcje muszą mieć wsparcie dla wszystkich modeli. Być może obsługa jest już w Android PIE, a niestety A5 tej wersji już nie dostanie. 😞

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@WatermelonPL, sprawdziłem i u mnie pojawia się dokładnie ten sam komunikat. Microsoft udostępnia nowe kompilacje systemu Windows 10 z reguły w drugi wtorek miesiąca więc funkcja powinna pojawić się 9 lipca. System w wersji 1903 już posiadasz więc teraz musisz zaczekać na odpowiednią aktualizację.

Samsung-Flow.png

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@mirudo24 @WatermelonPL  Dziś pojawiła się nowa aktulizacja zbiorcza dla Windows 10 1903 18362.207 może już problem został rozwiązany 

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@vdsl2, sprawdziłem i można włączyć funkcję odblokowywania ekranu Windows w aplikacji Samsung Flow na komputerze.

WatermelonPL
Apprentice
Opcje

Jutro ściągnę aktualizację i zobaczę

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mirudo24  Potwierdzam, u mnie również ta funkcja działa.

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@mirudo24  @PrzemekM  Super że udało się rozwiązać problem przed czasem:smiling-face: Teraz są częściej aktualizacje niż były wcześniej.