Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung DeX - One UI 7

(Temat utworzony: 13-03-2025 10:25 AM)
434 Wyświetlenia
s_adrian
Pioneer
Opcje
Podobno na one ui 7 ma nie być funkcji dex. Czy to prawda? Jeśli tak to to ma być na jakiś czas póki nie będzie stabilnej wersji One ui 7 czy na stałe? Co o tym myślicie? Moim zdaniem szkoda bo niektórzy nawet komputery robili z telefonu podłączali klawiaturę i myszkę i grali. Ja często korzystałem z tej funkcji a jakby jej nie było w one ui 7 to bez sensu trochę 
0 Like
13 Odpowiedzi
Moti7t
Voyager
Opcje
Nie wiem, nie używam, wystarcza mi "Łącze do Windows". O tych aplikacjach czytałem na innych forach.
0 Like
Anessal
Voyager
Opcje
Monitor sam ma łącze przewodowe tylko , jak chcę coś obejrzeć na ekranie telewizora korzystam z przystawki android tv i poprzez smart viev zdjęcia filmy gry bezprzewodowo a teraz trzeba sprawdzić możliwości łącza do Windows po prostu😊
0 Like
Selixo
Big Cheese
Opcje
Dex działa i na pc... wystarczy doinstalować funkcję Windowsa jako bezprzewodowy ekran i normalnie się połączy na tej samej zasadzie, jak z tv. Nie działa tylko aplikacja dedykowana na Windowsa.
Marszal1983
Helping Hand
Opcje
U mnie na ten przykład nie działa bezprzewodowo DeX z TV Samsung 55MU7044 na którym s21 na one ui 6.1 działał bez problemów. DeX niby go znajduje ale nic się nie dzieje. Urządzenia połączone do wifi do Orange box 3. Nie czaję o co chodzi.
0 Like