Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung cloud

(Temat utworzony: 11-05-2020 08:15 PM)
2470 Wyświetlenia
Ewelina8
Student
Opcje

Czy to oznacza ze skasowalo mi zdjecia bo nic się nie wyświetla nic nie można zobaczyć. Dodam ze nie otrzymałam żadnej informacji ze chcą mi usunąć dane, i wydaje mi się ze ostatni raz korzystałam w czerwcu wiec nie minelo jeszcze 12 miesiecy.

6A39C483-80DC-449A-8D95-EBE34720E593.png

0 Like
16 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Ewelina8, z załączonego zrzutu ekranowego wynika, że w chmurze znajduje się 7.11 GB zdjęć i filmów w Galerii. Wejdź w telefonie do ustawień Samsung Cloud i sprawdź czy są dostępne Twoje dane. Aby to zrobić przejdź kolejno do: Ustawienia > Konta i kopia zapasowa > Samsung Cloud.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mirudo24 @Ewelina8  Dokładnie. Informacja o zajętym miejscu sugeruje że jakieś pliki znajdują się w chmurze.

0 Like
Ewelina8
Student
Opcje

Mam obecnie inny telefon ( nie samsung) . Pozbywając się tamtego telefonu wrzuciłam wszystko na chmurę. Mogłam się wcześniej normalnie zalogowac i wszystko widziałam. Teraz nie mogę zrobić nic. Mój mąż który ma  samsunga ma to samo. 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Ewelina8, dane z kopii zapasowej można przywrócić wyłącznie na wspieranym urządzeniu Samsung. Jeżeli korzystasz obecnie z telefonu innej marki to nie będziesz mogła przywrócić zdjęć oraz filmów. W przypadku męża możliwe jest przywrócenie kopii po zalogowaniu na konto Samsung, na którym znajdują się zdjęcia i filmy.

Ewelina8
Student
Opcje
Posiadam laptop samsung ale tam jest tak samo.
0 Like
Ewelina8
Student
Opcje

Posiadam laptop samsung jednak tam tez nie mogę otworzyć. Jak to zrobić na laptopie. Czytałam ze mozna

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Ewelina8, Zajrzyj do poniższego poradnika. Zdjęcia powinny być bez problemu dostępne z poziomu komputera.

Samsung Cloud - zarządzanie z pozycji komputera.

Marcelina
First Poster
Opcje

No ok, ale czy można zobaczyć z tego poziomu zdjęcia?

Wyświetla mi sie taki sam ekran jak u Eweliny.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Marcelina  Z poziomu komputera chyba nie.

0 Like