Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Cloud - błąd - pomocy

(Temat utworzony: 02-02-2023 05:05 PM)
355 Wyświetlenia
MagdaNote
First Poster
Opcje
Od kilku dni wywala mi błąd "Samsung Cloud wciąż przestaje działać" (Note 8). Tak co 3 sekundy. Wywala mnie z galerii zdjęć i albumu Moje Pliki. Kilka prostych sposobów nic nie pomogło... Czy ktoś miał podobnie? Proszę o wsparcie, pozdrawiam
0 Like
7 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MagdaNote  Witam

Jeżeli aplikacja Samsung Cloud przestaje działać,  Wyczyść dane tej aplikacji wchodząc w: Ustawiania > Aplikacje > Samsung Cloud > Pamięć Domyślna > Wyczyść Dane 

MagdaNote
First Poster
Opcje
Dziękuję za odpowiedź. Niestety to już wykonałam kilka razy, dwa dni temu... I wciąż błąd wyskakuje
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MagdaNote  Ten sam błąd jest w galerii i moje pliki?

Ustawienia > Aplikacje  > trzy kropki > zeruj preferencje aplikacji 

Proszę jeszcze to spróbować. 

0 Like
MagdaNote
First Poster
Opcje
Tak, w galerii i moje pliki wywala, jak wejdę to po kilku sekundach zamyka się samo. Dobrze spróbuje, dziękuję
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wykonaj również wipe cache partition. Zabieg usuwa pamięć podręczną, która może mieć wpływ na działanie telefonu. Czynność jest bezpieczna i nie usuwa żadnych danych użytkownika z telefonu. Poniżej znajdziesz instrukcję. W razie jakichkolwiek wątpliwości lub dodatkowych pytań pisz śmiało.

[Poradnik] Jak wykonać zabieg wipe cache partition?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

[YouTube] Instrukcja wideo wipe cache partition
https://www.youtube.com/watch?v=5RrGHHwvARM

MagdaNote
First Poster
Opcje
Dzień dobry, dziękuję za wskazówki Zrobiłam jak wyżej, cache partition ukończone pomyślnie, niestety błąd dalej wywala. Weszłam na wyższy poziom cierpliwości... 😑
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MagdaNote  Pozostaje zatem reset do ustawień fabrycznych.

0 Like