Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung A55/ Łącze do Windows

(Temat utworzony: 04-02-2025 01:00 AM)
269 Wyświetlenia
Vegetta
Journeyman
Opcje
Korzystam tylko z telefonu, nie posiadam komputera ani laptopa, nigdy sie nie łaczylem z Windowsem (chyba 😅). 
Jak sprawdzić na telefonie czy ktos ma połaczony mój android lub numer telefonu lub konto samsung???
Domyślam sie że na komputerze można zrobić wiecej rzeczy niz na telefonie co do ustawień. Czy jest możliwe że jestem sledzony przez kogoś lub nie mam zalozonej jakies kontroli a tego nie widze ?

image

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Moti7t
Voyager
Opcje
"Łącze do Windows" to aplikacja systemowa oferująca możliwość połączenia telefonu z PC, żaden komputer się z nią automatycznie nie połączy jeśli nie uaktywnisz jej w ustawieniach na telefonie i nie przejdziesz procedury w Windows na komputerze w celu wyrażenia zgód, aktywacji uprawnień, dostępności itd. Nie masz więc się o co martwić. Swoją drogą używam u siebie takiego połączenia i działa to bardzo dobrze.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Możesz wyłączyć tą opcję w ustawieniach>podłączone urządzenia>łącze do Windows.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

2 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Moti7t
Voyager
Opcje
"Łącze do Windows" to aplikacja systemowa oferująca możliwość połączenia telefonu z PC, żaden komputer się z nią automatycznie nie połączy jeśli nie uaktywnisz jej w ustawieniach na telefonie i nie przejdziesz procedury w Windows na komputerze w celu wyrażenia zgód, aktywacji uprawnień, dostępności itd. Nie masz więc się o co martwić. Swoją drogą używam u siebie takiego połączenia i działa to bardzo dobrze.
Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Możesz wyłączyć tą opcję w ustawieniach>podłączone urządzenia>łącze do Windows.