Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samoczynne podgłaśnianie multimediów

(Temat utworzony: 28-05-2023 12:48 PM)
938 Wyświetlenia
Peterson1988
Apprentice
Opcje

Witajcie mam pierwszego samsunga i pytanie . Podczas słuchania muzyki po paru minutach od włączenia głośność się podnosi sama. Jest gdzieś jakąś funkcja do tego w ustawieniach ? Wygląda to jak miękki start muzyki ale który trwa z 4 minuty . Chciałbym to wyłączyć żeby głośność była od razu powiedzmy na maxa 

0 Like
15 Odpowiedzi
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Peterson1988, patrzyłeś może, czy przy tym zmienia się poziom głośności multimediów w systemie? Próbowałeś ponownie uruchomić smartfon?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
Peterson1988
Apprentice
Opcje
Poziom głośności się nie zmienia właśnie jeśli chodzi o ustawienia systemowe .jest na tym samym poziome a odtwarza po paru minutach głośniej. Restartu nie robiłem fakt . Zobaczymy czy pomoże
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Peterson1988, daj znać, jak efekty, w razie czego będziemy szukać kolejnych rozwiązań.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Peterson1988
Apprentice
Opcje
Po restarcie dalej to samo 3 minuty idzie cicho a później się podglasnia już można powiedzieć do normalnej głośności przy czym ustawienia głośności są na tym samym poziomie
0 Like
Peterson1988
Apprentice
Opcje
Próbowałem pierwszej czynności czyli wipe cache . Nic to nie dało dalej to samo. Spróbuję jeszcze ta druga repair aps .dam znać
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Rozumiem. Napisz jak się zachowuje telefon po wykonaniu drugiego zabiegu.

0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
czy ktoś może powiedzieć mi dlaczego s23 U samoczynnie podnosi głośność gdy jest wyciszony podczas oglądania filmów np na yt albo fb 
i drugie podoszenie jasności na niektórych stronach gdy wyświetla się strona z reklamą 
zauważyłem to tylko w Samsungu i pierwszy raz się z tym spotkałem 

pozdrawiam 
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Anonymous User Multimedia mają własną głośność, więc nawet jeżeli telefon jest w trybie cichym, jeżeli masz włączoną głośność multimediów to będziesz słyszał dźwięki różnorakicj aplikacji.

Co do zwiększenia jasności, to powodują to filmy nagrane z HDRem. To one powodują podkręcenie jasności i niewiele da się na to poradzić.