Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S22 Ultra problem z Google Play Store

(Temat utworzony: 27-02-2022 09:35 AM)
2173 Wyświetlenia
Nastek20a
Explorer
Opcje
Witam. Od wczoraj mam problem z pobieraniem aplikacji i aktualizacjami aplikacji przez Sklep Play. Pobieranie zatrzymuje się w losowych momentach zarówno przez WiFi jak i LTE. Próbowałem czyścić dane sklepu oraz menedżera aplikacji, nie pomogło. Po przywróceniu ustawień fabrycznych nadal to samo. Miał ktoś taki problem i wie jak go rozwiązać? 
75 Odpowiedzi
Lexa123
Pioneer
Opcje
Czy ktoś też ma problem z pobieraniem aktualizacji i innych aplikacji ze sklepu Google Play? 
Na transmisji danych wszystko działa bez zarzutu, problem pojawia się przy próbie pobrania z wykorzystaniem WiFi... inne aplikacje na WiFi działają bardzo dobrze.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Lexa123  żaden sposób zaproponowany tutaj nie pomaga?

Lexa123
Pioneer
Opcje
Niestety... problem pojawił się parę dni temu
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Lexa123 Witam. Problem ten występuje po aktualizacji w serii S22. Wyczyść na początku dane aplikacji. Wchodzimy w Ustawienia - Aplikacje - Sklep Google Play- Domyślna Pamięć - Wyczyść Dane
Nastek20a
Explorer
Opcje
U mnie już wszystko ok. Sklep działa po WiFi i LTE.
0 Like
Lexa123
Pioneer
Opcje
A coś robiłeś? Czy samo się naprawiło?
0 Like
Nastek20a
Explorer
Opcje
Ciężko powiedzieć, bo robiłem chyba wszytko co można. Ale zbiegło się z wymianą karty w routerze wifi/lte na inną, więc może to być jakiś trop.
0 Like
Lexa123
Pioneer
Opcje
U mnie raczej to nie to... kurcze nie wiem co robić... już czyściłam wszystko, odinstalowałam aktualizacje sklepu i nic... pozostaje chyba liczyć na cud
0 Like
LukaszW
Expert
Opcje

@Lexa123, nadal pozostaje rozwiązanie od strony inżynierów oprogramowania Samsung - wyślij im raport o błędach. :smiling-face: 

Wejdź w aplikację Samsung Members > Pomoc > Raporty o błędach > Wybierz kategorię i opisz problem zaznaczając wysłanie danych raprotu systemu.

Jack_Murphy
Navigator
Opcje

Cześć!

od pewnego czasu mam problem z aktualizacją aplikacji w sklepie play przez wi-fi. Aplikacje w ogóle nie chcą się aktualizować tylko obok ich nazwy pojawia się "oczekuje". Problemu z aktualizacją nie ma natomiast przy korzystaniu z danych komórkowych. Próbowałem zresetować ustawienia sieciowe i wyczyścić dane i pamięć podręczną sklepu play, lecz nadal jest problem z aktualizacją aplikacji przez wi-fi.

0 Like