Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

S 21 5g messenger nie wyświetla reakcji na wiadomości

(Temat utworzony: 23-04-2021 08:55 AM)
1488 Wyświetlenia
filipgajos
Apprentice
Opcje
Witam społeczność. Od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem Samsunga Galaxy S 21 5G, ale napotkałem pewien problem. W aplikacji Messenger nie wyświetlają Mi się reakcje na wiadomości (np: 😡👍), a wiem że są bo widzę je na laptopie i poprzednim telefonie( s9 ). Macie jakiś pomysł jak to naprawić?
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Spróbuj wyczyścić dane i pamięć aplikacji Messenger. Ścieżka: Ustawienia -> Aplikacje -> Messenger -> Pamięć domyślna -> Wyczyść dane i pamięć. 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

7 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@filipgajos Nie dostajesz powiadomienia o reakcji z messengera na telefonie, czy wchodząc w wcześniej wspomnianą aplikacje nie widzisz reakcji ?

filipgajos
Apprentice
Opcje
Dostaję powiadomienia o reakcjach, ale w aplikacji się nie wyświetlają. Na początku myślałem, że to przez to, że w dymku, ale bez dymka, w aplikacji, też ich nie ma.
0 Like
Rozwiązanie
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Spróbuj wyczyścić dane i pamięć aplikacji Messenger. Ścieżka: Ustawienia -> Aplikacje -> Messenger -> Pamięć domyślna -> Wyczyść dane i pamięć. 

filipgajos
Apprentice
Opcje
Zadziałało😀 Dziękuję bardzo za pomoc, miłego dnia.
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Wzajemnie, w razie problemów pisz na forum.

Pozdrawiam.

Iza92bella
First Poster
Opcje
Witajcie , jestem od niedawna posiadaczką s21 5g i kiedy wchodzę przez aplikację messenger i chce zrobić selfie jest ono mega zbliżone czy tak powinno być? Da się coś z tym zrobić?
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Sprawdziłem u siebie i też posiadam przybliżenie na przednim aparacie. W takim przypadku pozostaje kontakt z deweloperem aplikacji w celu wyjaśnienia zaistniałej sytuacji i być może jej naprawienia w przyszłych aktualizacjach. Dane dewelopera znajdziesz w Sklepie Play.