Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Reminder Problem z klawiaturą

(Temat utworzony: 25-09-2023 03:05 AM)
1073 Wyświetlenia
mati140988
Journeyman
Opcje
Witam,
Problem po aktualizacji do One UI 5.0 Watch na Galaxy Watch 4 Classic, W aplikacji reminder na zegarku po przejściu w nową - czarny ekran. Na smartphonie mogę dodać normalnie i synchronizuje mi się do zegarka. Czyściłam pamięć i dane aplikacji, zrobiłem reset zegarka i po sprawdzeniu dziala. Po ustawieniu pod siebie aplikacji sprawdzam i ten sam problem. Okazuje się , że z klawiaturą Gboard nie mogę dodać nowego powiadomienia, po przełączeniu na klawiaturę Samsung wszystko działa. Prośba o sprawdzenie u Was czy to mój problem i muszę szukać rozwiązania czy to jakiś problem Aplikacji.

Pozdrawiam
29 Odpowiedzi
Opcje
Witam serdecznie! Ja mam to samo! Tylko, że na Galaxy Watch6 CLASSIC - czarny ekran w Reminder! Pozdrawiam!
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@mati140988 @Leuzeas Carthamoides Jeżeli obydowje macie taki problem po aktualizacji, to prześlijcie raport o błędach przez aplikację Galaxy Wearable > 3 kreski u góry po lewej stronie > Kontakt z nami > Raporty o błędach. Najlepiej taki błąd od razu po jego wystąpieniu przesłać.

W razie czego, można jeszcze zrobić czyszczenie partycji cache zegarka. To nie usuwa żadnych danych, wykonuje się w trybie recovery, podobnie jak twardy reset, ale zamiast Wipe Data/Factory reset, wybiera się opcję Wipe Cache partition. Poradnik tutaj, tylko w ostatnim kroku wybierzcie Wipe Cache:

https://www.hardreset.info/pl/devices/samsung/samsung-galaxy-watch4-40mm/

Madzia-Lena
First Poster
Opcje
Ja mam tak samo
0 Like
Madzia-Lena
First Poster
Opcje
Robił ktoś udało się?
0 Like
Kyuketsuki777
Apprentice
Opcje

Galaxy watch 4 44mm ma ten problem w aplikacji notatki keep oraz bring! 

0 Like
mati140988
Journeyman
Opcje
Przesłany raport o błędach czekamy na aktualizację:-)
0 Like
fatguitars
First Poster
Opcje

Po ostatniej aktualizacji zegarek w aplikacjach remainder ,notatki keep, nie współpracuje z klawiaturą go board.

Po naciśnięciu plusika do zapisywania notatek w remainder nie wyświetla się klawiatura go board (jest ciemny ekran)
W keep to samo
Ponadto przestały działać uniwersalne gesty 
Ekrany przesuwają się mniej płynie
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@fatguitars Spróbuj najpierw zrobić wipe cache zegarka. Wykonuje się go podobnie jak twardy reset, ale zamiast "Wipe Data" wybierz na koniec "Wipe Cache". Danych z zegarka nie stracisz.

https://www.hardreset.info/pl/devices/samsung/samsung-galaxy-watch4-40mm/

Jak to nie pomoże, to spróbuj albo z twardym resetem (czyli wybierz Wipe Data z instrukcji), albo prześlij raport o błędach przez Galaxy Wearable > 3 kreski u góry po lewej stronie > Kontakt z nami > Raporty o błędach.

0 Like
fatguitars
First Poster
Opcje
Robiłem cash reset nie pomogło. Myślę że to problem aktualizacji
Miałem duży problem z a asystentem Google zaraz po zakupie zegarka po tamtej aktualizacji sam się rozwiązał. Moja żona ma watch 4 I po aktualizacji identyczne objawy , więc to raczej nie wina mojego zegarka. Czekam na aktualizację . Czat Samsung wsparcie zapewniał że w tym miesiącu będzie
0 Like