Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pytanie AI i aktualizacji 6.1

(Temat utworzony: 19-09-2024 03:13 PM)
434 Wyświetlenia
Klient01
Apprentice
Opcje
Witam mam pytanie posiadam s23ultra z aktualizacją 6.1 niestety nie widzę opcji generowania obrazu przez AI czyli " rysowania z jej pomocą " czy ktoś może mi pomóc i odpowiedzieć dlaczego ? Pozdrawiam serdecznie 
18 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Klient01, Napisz, jaką dokładnie wersję oprogramowania posiadasz. Możliwe, że nie posiadasz odpowiedniej wersji.

Piwkoo
Helping Hand
Opcje
Z tego co się orientuję s23 ultra jeszcze nie dostał tej aktualizacji... Też na nią czekam. Dostał s23 tylko i może s23 plus. S23 ultra jej jeszcze nie ma. Screen zrobiony przed chwilą 1726753565197.jpg
vide37
Pioneer
Opcje
Ja już dostałem. 6.1 z apiezpieczenia z 1 sierpnia jakieś 2 dni temu miałem aktualizacje 1726753882388.jpg
Piwkoo
Helping Hand
Opcje
No to dziwne. Jak widzisz sprawdzam ma stronie samsunga z aktualizacjami i nie ma tam tej aktualizacji. Mógłbyś sprawdzić u siebie ? Ustawienia>aktualizacje>informacje o ostatniej aktualizacji. Tam na dole masz linka "dowiedz się więcej o tej aktualizacji"
0 Like
Klient01
Apprentice
Opcje
Nr wersji -S918BXXS6CXGA
Ok w takim razie czekam :smiling-face: zobaczymy czy przyjdzie :winking-face: pozdrawiam dzięki za odpowiedzi.
0 Like
Klient01
Apprentice
Opcje
11726754904721.jpg
0 Like
vide37
Pioneer
Opcje
17 września miałem ostatnia aktualizacje
0 Like
SaCam
Voyager
Opcje
Możesz spróbować sprawdzić czy jest jakis updated przez Smart switch
0 Like
miroON
Big Cheese
Opcje
Nie ma na SS żadnej aktualizacji Samsung ma ostatnio jakieś problemy z aktualnościami Dlatego że wydał update na sporo więcej modeli i serii na których pojawiły się tez problemy Dlatego też co niektóre aktualizacje zostały wstrzymane
0 Like