Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przewijanie filmów suwakiem blad

(Temat utworzony: 02-04-2024 11:41 AM)
751 Wyświetlenia
Aras1313
Helping Hand
Opcje
Też macie problem ze próbując przewijac film w galerii suwak nie działa i cofa film do początku?ktoś wie jak naprawić ten błąd?

image

0 Like
11 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Na początek proszę wyłączyć i włączyć telefon.
0 Like
Aras1313
Helping Hand
Opcje
Niestety nie pomaga
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
To proszę spróbować wyczyścić dane aplikacji Galeria.
- USTAWIENIA
- APLIKACJE
- GALERIA
- PAMIĘĆ
- WYCZYŚĆ DANE
Dziaros
First Poster
Opcje

Witam , mam problem z przewijaniem filmów w galerii, podczas przewijania film wraca do początku, wyłączałem tel. Czyściłem dane nic nie pomaga,  telefon galaxy s23 ultra 

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Dziaros A czy problem występuje, kiedy otworzysz film w odtwarzaczu wideo? Możesz otworzyć film w odtwarzaczu bezpośrednio z Galerii po naciśnięciu trzech kropek i wyborze opcji "Otw. w odtwarzaczu".

0 Like
Dziaros
First Poster
Opcje

Jak włączam w odtwarzaczu jest ok ale przez galerie nie pokazuję się suwak do przewijania jak wcześniej, i przesuwam video dalej to wraca do początku,  wcześniej tak nie miałem 

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Dziaros A czy masz dostęp do LABS-ów? Wchodzisz w ustawienia Galerii > Galeria - informacje > Klikasz kilkanaście razy na numer wersji oprogramowania. Włącz sobie "Flmstrip in viewer".

Sprawdź, czy w ogóle będziesz w stanie włączyć te LABsy, ponieważ niektórzy nie mogą uruchomić ich na wersji systemu Android 14 (dostęp jest zablokowany).

0 Like
Dziaros
First Poster
Opcje

Mam włączony Labs i włączony  film Flmstrip in viewer i nadal to samo , przewijam film i wraca do początku , czekam aktualizacje , irytujące to jest jak chce przewinąć do połowy filmu i wraca do początku 

0 Like
PiotrCh
Expert
Opcje

@Dziaros Czy ten błąd występuje zarówno podczas przewijania nagrań zarejestrowanych tym telefonem, jak i filmów pobranych z internetu? Być może jakiś kodek nie jest prawidłowo obsługiwany przez galerię. Możesz sprawdzić, jaki kodek został użyty w tym pliku, wybierając 3 kropki w prawym, dolnym rogu ekranu -> Szczegóły. 

0 Like