21-11-2021 04:28 AM
Hejka, podczas udostępnia zdjęć na grupach facebooka nie mam możliwości wyboru folderu ze zdjęciami tylko pojawia się cała galeria. Jest to bardzo uciążliwy problem ponieważ mam tysiące zdjęc w wielu foderach np: Londyn, Madryt i jeśli chce dodać jakieś konkretne zdjęcie to te foldery są niewidoczne i musze przeszukiwać całą galerie. Problem ten występuje tylko wtedy kiedy chcę wstawić wybrane zdjęcie w komentarzu pod czyimś postem, ale kiedy piszę swój post mam możliwość wyboru folderów. Mam Samsunga Galaxy S21 Ultra, ale problem występował również na S10+ i S8, aplikacja facebook jest zaktualizowana tak jak android.
21-11-2021 08:09 AM
21-11-2021 01:39 PM
Nie jestem tego pewny ponieważ aplikacje Facebook mam aktualizowaną i na 3 różnych telefonach od Samsunga występuje ten sam problem. Tak z ciekawości czy taki problem u ciebie też występuje ? Jeśli tak to by potwierdziło, że to wina aplikacji.
21-11-2021 02:14 PM
@Geralt66 Pokaż zrzut ekranu jak to dokładnie wygląda
21-11-2021 04:22 PM
Problem sam się rozwiązał chociaż nie wiem jak 😮 Tam po lewej stronie w dolnym rogu gdzie jest folder z memami wcześniej była tylko galeria i nie było możliwości rozwinięcia listy folderów przez co często musiałem poświęcić sporo czasu na "dokopanie się" do konkretnego zdjęcia. Próbowałem setki razy i nigdy mi się nie udało rozwiązać tego, nawet zmieniałem przeglądarke do zdjęć i nic to nie dało a teraz nagle się naprawiło tylko nie wiem czy już na stałe.
21-11-2021 08:37 PM
@Geralt66 O no to super że wszystko już poprawnie działa😀