Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z udostępnianiem zdjęć na Facebooku

(Temat utworzony: 21-11-2021 04:28 AM)
1218 Wyświetlenia
Geralt66
Apprentice
Opcje

Hejka, podczas udostępnia zdjęć na grupach facebooka nie mam możliwości wyboru folderu ze zdjęciami tylko pojawia się cała galeria. Jest to bardzo uciążliwy problem ponieważ mam tysiące zdjęc w wielu foderach np: Londyn, Madryt i jeśli chce dodać jakieś konkretne zdjęcie to te foldery są niewidoczne i musze przeszukiwać całą galerie. Problem ten występuje tylko wtedy kiedy chcę wstawić wybrane zdjęcie w komentarzu pod czyimś postem, ale kiedy piszę swój post mam możliwość wyboru folderów. Mam Samsunga Galaxy S21 Ultra, ale problem występował również na S10+ i S8, aplikacja facebook jest zaktualizowana tak jak android. 

0 Like
5 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Geralt66  hej

Obawiam się że to kwestia po stronie aplikacji Facebook. 

Geralt66
Apprentice
Opcje

Nie jestem tego pewny ponieważ aplikacje Facebook mam aktualizowaną i na 3 różnych telefonach od Samsunga występuje ten sam problem. Tak z ciekawości czy taki problem u ciebie też występuje ? Jeśli tak to by potwierdziło, że to wina aplikacji.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Geralt66  Pokaż zrzut ekranu jak to dokładnie wygląda

Geralt66
Apprentice
Opcje

Problem sam się rozwiązał chociaż nie wiem jak 😮 Tam po lewej stronie w dolnym rogu gdzie jest folder z memami wcześniej była tylko galeria i nie było możliwości rozwinięcia listy folderów przez co często musiałem poświęcić sporo czasu na "dokopanie się" do konkretnego zdjęcia. Próbowałem setki razy i nigdy mi się nie udało rozwiązać tego, nawet zmieniałem przeglądarke do zdjęć i nic to nie dało a teraz nagle się naprawiło tylko nie wiem czy już na stałe. 

Screenshot_20211121-161406_Facebook.jpg

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Geralt66  O no to super że wszystko już poprawnie działa😀