Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Problem z Używaniem telefonu jako paska narzędzi 🫤

(Temat utworzony: 08-01-2024 06:24 PM)
652 Wyświetlenia
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Dzień Dobry/Dobry Wieczór 😃 Od dłuższego czasu jestem użytkownikiem ekosystemu Galaxy między innymi posiadając smartfona Galaxy (S23 Ultra) oraz Galaxy Taba (S6 Lite 2022). Jedną z ciekawszych i pożytecznych funkcji było używanie smartfona jako paska narzędzi i wszystko działało dobrze aż do momentu, w którym nagle nie mogłem używać tej funkcji. Kiedy wchodzę w ustawienia notatek Samsung, to widzę, że funkcja ta jest zablokowana 🤔. Tablet już posiadam One UI 6.0, więc nie wiem już o co może chodzić. Odinstalowywałem już apke na obydwóch urządzeniach i dalej nic. Tablety używam codziennie 5 dni w tygodniu przez 8 godzin do czynnego robienia notatek oraz w weekendy do tworzenia postów na to forum i bardzo mi zależy na tym aby ta funkcja jednak działała bo po prostu ułatwia mi zazwyczaj zmienianie kolorów i rysików w tablecie w trakcie notatek 😔.

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Udało mi się na całe szczęście naprawić. Już się bałem i ciągle szukałem metod aż nagle włączyłem Light Mode i odblokowane. Jak widać, ta funkcja nie działa w trybie ciemnym 😅.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

7 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@FG_Test23  Dzień Dobry

Możesz skorzystać z pomocy zdalnej więcej informacji znajdziesz na tej stronie:

https://www.samsung.com/pl/support/remoteservice/selectdevice/mobiledevice/ 

kubadu95
Explorer
Opcje
Tab S6 Lite wersja 2022 dostał już aktualizację do android 14 wraz z nakładką One UI 6.0 ? Czy źle jednak zrozumiałem treść z powyższej wiadomości?
0 Like
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Tak.
Rozwiązanie
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Udało mi się na całe szczęście naprawić. Już się bałem i ciągle szukałem metod aż nagle włączyłem Light Mode i odblokowane. Jak widać, ta funkcja nie działa w trybie ciemnym 😅.
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@FG_Test23, good job! Zgłoś też ten błąd z trybem ciemnym do inżynierów Samsung: https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-b%C5%82%C...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Właśnie zgłosiłem i miejmy nadzieję, że wprowadzą taką możliwość w trybie ciemnym. Troszkę się zdziwiłem, jako że zazwyczaj wszystkie funkcje działają na obydwu trybach, a tu taka niespodzianka 😵💫
0 Like
kubadu95
Explorer
Opcje
Dokładnie to wersja LTE dostała aktualizację, a model tylko z Wi-Fi nadal na nią czeka.
0 Like