Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z sms

(Temat utworzony: 16-01-2022 08:01 PM)
2400 Wyświetlenia
Molka13
Journeyman
Opcje
Mam problem, otrzymuję smsa od koleżanki. Ten sam sms przychodzi co kilka minut . Dotyczy to różnych nadawców, ale nie wszystkich. Chodzi o telefon Samsung Galaxy S20FE. Sieć T-mobile. 
38 Odpowiedzi
PatrykB
Helping Hand
Opcje

@MICHAŁM_  Jeśli wykonałeś Wipe Cache Partiton i nie ma poprawy, sprawdź jeszcze jak zachowuje się proces wysyłania wiadomości po ustawieniu aplikacji Wiadomości Google na domyślną.

Flamingo_
Voyager
Opcje
Witam, dzisiaj moja mama dostała odemnie kilka razy tą samą wiadomość. Słowo "tak" napisane przeze mnie pojawiła jej się ponad 20 razy i tak sie toczyło dopóki nie skończyły mi się środki na koncie

image
Zrzut ekranu z telefonu mamy

image
Zrzut ekranu z mojego telefonu
Dzisiaj godzina około 10:40 zaczęłam masowo dostawać ponizsze powiadomienia do ok. 11:25

image
Gdy już przestały przychodzić była już to liczba 900. Czy jak doładuję konto, ponownie zaczną jej przychodzić te wiadomości? Jeśli tak można coś zrobić, żeby nie przychodziły i żebym na nowo nie traciła pieniędzy? Z góry dziękuję za odpowiedź 

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Kiedyś nazywala się to bomba SMS-owa jeśli ktoś wysłał to z komputera i powielił. Jeśli to nie jest jakiś błąd samego operatora, to raczej telefon nie wyślę nam sam tylu SMS-ów naraz o tej samej treści.
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Co masz napisane przy tak jak weźmiesz ten wykrzyknik? Problem jest raczej po stronie Twojego telefonu albo operatora, u Twojej mamy wiadomości są w różnych godzinach więc nie jest to problem wyświetlania. Na początek wyczyść pamięć podręczną aplikacji wiadomości.

Używasz czatów RCS?
0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Druga sprawa usuń te dwie wiadomości z wykrzyknikami, stawiam że to z nimi jest problem i telefon ciągle je wysyła dlatego masz tyle wiadomości nie wysłanych.

Kolejny krok to zobacz czy w sklepie google play oraz galaxy store nie ma aktualizacji aplikacji
0 Like
Flamingo_
Voyager
Opcje
O to mam pokazane i nie wiem co to czat rcs, ale jak patrzyłam w necie to chb nie mamScreenshot_20231128_172355_Messages.jpg
0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Usuń te wiadomości, powinien przestać je wysyłać telefon
0 Like
AAnja
First Poster
Opcje
Witam. W telefonie posiadam dwie karty. Jak chce napisać wiadomość to po kliknięciu dymka pokazuje mi się np. Jeden kontakt 10 razy wpisany jak to zmienic
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@AAnja Możesz przesłać jakiś zrzut ekranu jak to wygląda?

0 Like