Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z Samsung Internet w trybie DEX, One UI 5.0

(Temat utworzony: 01-12-2022 04:09 PM)
295 Wyświetlenia
EuGeneWolfe
Pioneer
Opcje
Wczoraj zaktualizowałem mojego Galaxy Tab S7 do Androida 13 wraz z One UI 5.0.
Bardzo cieszą mnie zmiany w trybie DEX: możliwość korzystania z pełnej powierzchni monitora o rozdzielczości 2560x1440 oraz możliwość wyświetlania po jedo podłączeniu trybu DEX na monitorze, a na tablecie standardowego pulpitu. 
Do pełni szczęścia brakuje mi możliwości wyłączenia ekranu tabletu (a nie jego przyciemnienia), która TEORETYCZNIE istnieje, jednak po wyłączeniu tabletu przestaje poprawnie działać... Samsung Internet Browser (wersja stabilna, jak i Beta). Znika pasek adresu a po przełączeniu na inną aplikację i ponownym powrocie, w ogóle brak górnej belki z zakładkami i przyciskami. 
Czy ktoś może potwierdzić taką ułomność?
A może zna rozwiązanie problemu?

0 Like
2 Odpowiedzi
PatrykB
Helping Hand
Opcje

@EuGeneWolfe  Aby wykluczyć błąd po stronie aktualizacji spróbuj wykonać czyszczenie pamięci podręcznej. Nie wpływa ono na Twoje dane.  

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

EuGeneWolfe
Pioneer
Opcje
Chętnie sprawdziłbym Twoją poradę, ale nie mogę wejść do Recovery menu. Obejrzałem parę poradników, po wyłączeniu trzymam Power i Volume+ i nic... zawsze normalnie się uruchamia...

EDIT
______
Udało się 😃 Trzeba połączyć podczas rebootu tablet kablem z komputerem. A że nie mam kompa, to podłączyłem do telefonu i też zadziałało hehe. Wipe cache wykonany, teraz muszę poczekać do poniedziałku, kiedy pójdę do biura i zobaczymy jaki będzie efekt.
0 Like