Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z Samsung HealthCare po aktualizacji

(Temat utworzony: 30-01-2022 08:40 AM)
930 Wyświetlenia
MissAlex
First Poster
Opcje

Witajcie, po najnowszej aktualizacji ( uzywam samsung fe20 ) mam kłopot z całą aplikacją Samsung HealthCare. Dzienna aktywnosc nie jest rejestrowana.

Problem polega na tym, iż aplikacja domaga się nowych dostępów poprzez ustawienia. Gdy próbuje je nadać apka się zawiesza i nie reaguje. 

Jak mogę rozwiązać ten problem?

0 Like
11 Odpowiedzi
Ewamilozin72
Helping Hand
Opcje
Witam. Proszę wykonać te kroki. Wejść w ustawienia, w ustawieniach w aplikacje, odszukać Samsung Health Care wejść w tą apkke tam jest dostęp do pamięć wejść w to I dać wyczyść pamięć. To powinno pomóc.
MissAlex
First Poster
Opcje
Wyczyściłam już tam pamięć domyślną i nic to nie daje. Po prostu w momencie gdy w ustawieniach wchodzę w uprawnienia danych aplikacja zawiesza się na takim czyms i nic nie mogę zrobić Screenshot_20220130-091200_Samsung Health_5800_1643530320.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MissAlex  Dzień Dobry

W jaki sposób Pani wchodzi w uprawnienia?

MissAlex
First Poster
Opcje
Z poziomu aplikacji. Wchodzę w nią, następnie ustawienia, uprawnienia...
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MissAlex  U mnie to wygląda w ten sposób:

Screenshot_20220130-095346_Samsung Health.jpg

Natomiast zarządzać uprawnieniami najlepiej przez:

Ustawienia > Aplikacjie > SHealth > Uprawnienia

MissAlex
First Poster
Opcje
To jak wejdę w ten sposób jak Pan, dzieje się to samo:Screenshot_20220130-100144_Samsung Health_5801_1643533304.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MissAlex  Powinno byc coś takiego po wejściu:

Screenshot_20220130-102718_Settings.jpg

Screenshot_20220130-102729_Permission controller.jpg

A proszę sprawdzić czy to samo będzie wybierając inną aplikacje i uprawnienia dla niej

MissAlex
First Poster
Opcje
Okey, i tak mam ale mimo tego aplikacja nie działa i pojawią się komunikat o włączeniu uprawnień dostępu. I wtedy mam ten powyższy obrazek.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MissAlex  Jeszcze pytanie chodzi o uprawnienia do aplikacji sHealth czy HealthCare?