Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z przesyłaniem w filmów w app

(Temat utworzony: 28-09-2022 07:49 PM)
1579 Wyświetlenia
Long1967
Pioneer
Opcje
Witam , mam problem  z fold 4 , po nagraniu filmu  , jakość w odtwarzaczu jest super,  ale gdy wysyłam za pomocą messenger czy WhatsApp film jest ciemny maksymalnie , nie wiem o co chodzi  , pierwszy raz mam coś takiego czy to wina tego fold 4 czy inna , ma ktoś taki problem 
0 Like
Krisu84
Journeyman
Opcje
Ja to wszytko rozumiem tylko problem w tym że mamy w domu trzy telefony i tylko na moim samsungu jaksoc wysłanych jest tragiczna
0 Like
Nomysz058PL
Voyager
Opcje
Jaki model telefonu?
0 Like
Krisu84
Journeyman
Opcje
S24 ultra
0 Like
Nomysz058PL
Voyager
Opcje
W Serii s23 i s24 jest Galaxy AI, które bardzo przetwarza zdjęcia, z których w większości przypadków wychodzi tragedia. Dużo osób jest z tego niezadowolonych, czekając na kolejne aktualizacje.
0 Like
Krisu84
Journeyman
Opcje
Zdjecia jak wysyłam są ok filmy jak nagram obraz kryształ ale jak wyśle czy to na mesenger czy WhatsApp to jest tragedia mam porównanie z Xaomi oppo i iphonemi każdy z nich wysyła filmy w jakości dużo lepszej a u mnie jest tragedia
0 Like
Nomysz058PL
Voyager
Opcje
To ja już nie wiem. Pozdrawiam.
Selixo
Big Cheese
Opcje
Filmy lub zdjęcia udostępniaj przez quickshare generując linki. Wtedy inna osoba pobiera sobie je w pełnej jakości.
0 Like
Januszek1994
Student
Opcje
Witam jak to jest możliwe że jak coś nagrywam jakość jest naprawdę dobra ale jeśli już to prześlę np na messengerze albo whatspaie to ktoś dostaje pikseloze ? Dosłownie jakość robi się tragiczna ... I Ja mając otwarta rozmowę wchodząc też w ten film widzę te tragiczna jakość a na telefonie zapisany film jest w mega jakości. Wina messengera i whatsapa który psuje tak jakość ? Albo jestem na dworze mam dobry zasięg internet hula narzeczona jest w domu na WiFi dzwonie na messengerze na video rozmowę i ja widzę normalnie a ona widząc obraz z mojego telefonu też widzi pikseloze ... YouTube też często ma zawiechy że np nie da się komentarzy przewinac ... telefon za tyle pieniędzy a ma zwiechy jak jakieś xiaomi z przed 5 lat. Coraz bardziej chyba żałuję kupna tego telefonu naprawdę.

Tutaj macie porównanie lepsza jakość i ten sam film po wysłaniu na mess.
ŁukaszK_
Helping Hand
Opcje
Tez tak mam, na jednym, drugim i trzecim telefonie. To raczej mankament aplikacji
0 Like
Krokiettrain
Voyager
Opcje
Witam. Messenger Albo WhatsApp używają formatu tylko z HD więc 8k zmieni się ma HD i będzie taka jakość co jest
0 Like