Witam , mam problem z fold 4 , po nagraniu filmu , jakość w odtwarzaczu jest super, ale gdy wysyłam za pomocą messenger czy WhatsApp film jest ciemny maksymalnie , nie wiem o co chodzi , pierwszy raz mam coś takiego czy to wina tego fold 4 czy inna , ma ktoś taki problem
W Serii s23 i s24 jest Galaxy AI, które bardzo przetwarza zdjęcia, z których w większości przypadków wychodzi tragedia. Dużo osób jest z tego niezadowolonych, czekając na kolejne aktualizacje.
Zdjecia jak wysyłam są ok filmy jak nagram obraz kryształ ale jak wyśle czy to na mesenger czy WhatsApp to jest tragedia mam porównanie z Xaomi oppo i iphonemi każdy z nich wysyła filmy w jakości dużo lepszej a u mnie jest tragedia
Witam jak to jest możliwe że jak coś nagrywam jakość jest naprawdę dobra ale jeśli już to prześlę np na messengerze albo whatspaie to ktoś dostaje pikseloze ? Dosłownie jakość robi się tragiczna ... I Ja mając otwarta rozmowę wchodząc też w ten film widzę te tragiczna jakość a na telefonie zapisany film jest w mega jakości. Wina messengera i whatsapa który psuje tak jakość ? Albo jestem na dworze mam dobry zasięg internet hula narzeczona jest w domu na WiFi dzwonie na messengerze na video rozmowę i ja widzę normalnie a ona widząc obraz z mojego telefonu też widzi pikseloze ... YouTube też często ma zawiechy że np nie da się komentarzy przewinac ... telefon za tyle pieniędzy a ma zwiechy jak jakieś xiaomi z przed 5 lat. Coraz bardziej chyba żałuję kupna tego telefonu naprawdę.