Close

What are you looking for?

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Go to solution Solved

Problem z pełnym ekranem, Aplikacja MAX

(Topic created on: 07-11-2024 01:43 AM)
1414 Views
Naconitu
Pathfinder
Options

Naconitu-video-1730940190492
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00

1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions off, selected
      (view in My Videos)
      Aplikacja MAX, S24u
      Jak widać nie mogę wypełnić ekranu w tej apce. Czy któraś z dobrych tu duszyczek mogłaby sprawdzić, czy ma ten sam problem ? Może to i śmieszny problem, ale oddam konia z rzędem za rozwiązanie go.

Ok, nagrywanie ekranu nie działa, ale chodzi o to, że część filmów ma ramkę dookoła, część inne proporcje i też nie można wypełnić ekranu, a Disney+ i Netflix działa bez zarzutów.

1 Solution

Accepted Solutions
      Solution
      JasiuTV
      Samsung Members Star ★★
      Options
      Cześć, aplikacja Max nie pozwala na wypełnienie ekranu tak jak Disney+. Proporcje mogą być różne w zależności w jakich film/serial został nagrany np. 16:9, 21:9 itp. Myślę, że najlepiej będzie wysłać wiadomość do twórców Max, aby taką opcję dodali.

View solution in context

4 REPLIES 4
      Solution
      JasiuTV
      Samsung Members Star ★★
      Options
      Cześć, aplikacja Max nie pozwala na wypełnienie ekranu tak jak Disney+. Proporcje mogą być różne w zależności w jakich film/serial został nagrany np. 16:9, 21:9 itp. Myślę, że najlepiej będzie wysłać wiadomość do twórców Max, aby taką opcję dodali.
      Naconitu
      Pathfinder
      Options
      Dzieki za rozwianie wątpliwości. Jak tylko skończy sie trzeci sezon Stamtąd, usuwam subskrypcję.
      0 Likes
      JasiuTV
      Samsung Members Star ★★
      Options
      Nie ma za co. Ja mam Max razem z Canal+. Max też pozwala oglądać HDR na telefonie, a Disney+ już nie. Z Netflixa nie korzystam już chyba 2 lata. Decyzja należy do Ciebie.
      Anonymous User
      Not applicable
      Options
      i to dotyczy wszystkich na androidzie i ios
      niedopracowane aplikacje max i disney+
      0 Likes