Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Problem z otworzeniem plików pdf

(Temat utworzony: 20-10-2021 10:36 PM)
6068 Wyświetlenia
Domemika
Apprentice
Opcje
Hej wszystkim, czy mogę was prosić o radę? Chcialam dzisiaj otworzyć plik pdf ale wyskakuje mi taki oto komunikat... o co chodzi dokładnie z tym magazynem? Dodam że jeszcze wczoraj takie pliki normalnie się otwierały. Mój telefon to Samsung Galaxy A50,
Bede wdzięczna za wskazówki, 
Dominika 

image

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Domemika  Cześć

Aby otworzyć plik w aplikacji office trzeba przyznać jej uprawnienia dostępu do pamięci.

Wcześniej pliki pdf otwierane były prze inny program?

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

5 Odpowiedzi
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Domemika  Cześć

Aby otworzyć plik w aplikacji office trzeba przyznać jej uprawnienia dostępu do pamięci.

Wcześniej pliki pdf otwierane były prze inny program?

Domemika
Apprentice
Opcje
Dziękuję za pomoc, udało się, nie wiem czemu wcześniej tego nie zauważyłam ... już wszystko śmiga, raz jeszcze dzięki 🙂 coś mi się poprzestawiało w ustawieniach 🙊
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Domemika  Proszę bardzo. Miłego wieczoru :smiling-face:

Lincolna
First Poster
Opcje
U mnie również przestały otwierać się pliki PDF i jest taki.podobny do Dominiki inf. Jaki zainstalować z,
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Lincolna Nie instaluj żadnych zewnętrznych programów. 99% z nich jest zatrutych reklamami albo zaczyna ściągać Ci na telefon jakieś malware. Odinstaluj sobie wszystkie takie programy, jeżeli musisz to wyzeruj preferencje aplikacji, a potem - przy otwieraniu pliku PDF - otwórz go poprzez aplikację Notatki Samsung. Zwykły wbudowany czytnik działa obecnie lepiej niż cokolwiek co ściągniesz.

0 Like