Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z Notatkami Samsung

(Temat utworzony: 06-07-2022 05:04 PM)
1388 Wyświetlenia
Areckii
Student
Opcje
Cześć,
Ostatnio wykonywałem reset telefonu, wcześniej wysłałem sobie notatki na maila (udostępnij jako: Plik Notatek Samsung).
Niestety po pobraniu ich z maila na telefon nie da się ich otworzyć, komunikat "plik uszkodzony".
Zauważyłem, że Samsung wyeksportował notatki do pliku .sdocx, próba zmiany pliku na docx, pdf, czy txt nie daje rezultatu - nie da się odczytać pliku.
Czy jest na to jeszcze jakiś sposób? Miałem tam zapisane mega ważne rzeczy...

Pozdrawiam 
7 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, jeśli wyświetla się jako uszkodzony to chyba już niestety nic się nie da zrobić
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@W99 @Areckii  Zdecydowanie przy uszkodzonym pliku nic nie wymyślimy już 

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

A może miałeś włączoną synchronizację notatek z chmurą? Włącz synchronizację i zobacz czy pojawią się na telefonie. Aby to zrobić przejdź kolejno do: Ustawienia > konto (pierwsza opcja od góry) > Samsung Cloud > Notatki Samsung.

Przemek730714
Pioneer
Opcje
Czy najprościej nie było mieć włączonej kopii zapasowej?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Przemek730714  Tak, warto mieć włączoną kopię zapasową 

miszczu444
First Poster
Opcje

Siema. Rozbił mi się telefon, miałem na nich pare notatek, zrobiłem synchronizacje itp. Przesłałem je na nowy telefon lecz nowszych od lutego mi nie przesłało, da się coś z tym fantem zrobić ? Bo pomoc techniczna jest do niczego. Pozdro

0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Dobrze jak byś wypowiadał się bez przekleństw publicznie, chyba na nikim wrażenia nie robią takie wypowiedzi, a nie wygląda to ładnie.

Co do problemu to masz na myśli Notatki Samsunga i synchronizację z Samsung Cloud?