Close

What are you looking for?

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problem z mikrofonem.

(Topic created on: 18-12-2021 10:33 PM)
537 Views

I have this problem too

Misiek91
Pioneer
Options
Witam. Nie mogę znaleźć nigdzie rozwiązania mojego problemu. 
Otóż gdy nagrywam wiadomości glosowe SMS wszystkie dochodzą. I je słychać. Lecz wiadomości glosowe na maasengerze na początku pierwsze 2 czy 3 słychać potem głucha cisza. Problem na chwilę naprawia reset telefonu albo ustawienie w Aplikacji Massenger aby pytał o zezwolenie do Mikrofonu. A potem znów problem. Już dostaje gorączki od tego. Telefon Samsung s21. 
Gdyby mikrofon był zawalony synem to i zwykle glosowe SMS by nie dotarły ale wszystkie są ok. 
Wiec ktoś się spotkał z takim problemem?
0 Likes
14 REPLIES 14
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Options
@Misiek91. Witaj S21 dostał aktualizacje do Androida 12 więc może być jakiś problem samej aplikacji Messengera. Aktualizacja poprawki, albo samej aplikacji powinna załatwić sprawę.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Options

@Misiek91  Witam

Wyglada to na problem po stronie aplikacji messenger, warto zgłosić błąd aplikacji, i czekać na aktualizacje.

ajnwmjakistamnick
First Poster
Options
Cześć natrafiłem ostatnio na taki problem że na różnych aplikacjach do rozmawiania typu messenger czy ps app gdy wychodzę z aplikacji albo wyłączam telefon mój mikrofon przestaje działać wie ktoś jak to naprawić?
0 Likes
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Options

@ajnwmjakistamnick, Czy po ręcznym wymuszeniu zamknięcia aplikacji Messenger lub tej drugiej działanie mikrofonu wraca do normy ? Messenger ostatnio powodował błąd, przez który telefon pozostawał w trybie rozmowy nawet po jej zakończeniu.

ajnwmjakistamnick
First Poster
Options
Ale tu chodzi o to że podczas rozmowy mikrofon nie działa jak dam aplikacje w tle a o tym błędzie wiem i nie sądzę że to przez to
0 Likes
ajnwmjakistamnick
First Poster
Options
Próbowałem robić cache partition ale mimo że przyciskałem przycisk dolny głośności i zasilania a potem górny i zasilania to i tak recovery mode się nie włączał
0 Likes
ajnwmjakistamnick
First Poster
Options

Samsung ma poważny problem z aplikacjami do rozmawiania na messengerze często się wyświetla że mikrofon nie działa na discordzie podczas udostępniania ekranu jak wyjdzie się z aplikacji to mikrofon nie działa a na aplikacji playstation jak wyjdzie się z niej to także nie działa mikrofon próbowałem wszystkiego wyłączanie i włączanie przeinstalowywanie aplikacji wipe cache partition robiłem nawet I dalej nic nie działa. Albo to z moim telefonem jest coś nie tak ale wątpię w to bo Moi znajomi mają to samo na samsungach z seri A dziękuje ludziom z góry za odpowiedź i nie pozdrawiam samsunga za najbardziej kiepski system telefonów 

0 Likes