Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z messengerem

(Temat utworzony: 24-10-2024 11:23 AM)
1881 Wyświetlenia
madalenamch
Journeyman
Opcje
Witam. Zakupiłam telefon s24+. Wczoraj kopiowałam wszystkie dane za pomocą smart switch. Po zalogowaniu się do aplikacji messenger, nie ma aktualnych wiadomości, mimo że na starym telefonie dalej są.
Ponoć są zaszyfrowane. Bezpieczna pamiec jest wlaczona. W jaki sposób można je również mieć na nowym telefonie? Pozdrawiam

0 Like
27 Odpowiedzi
madalenamch
Journeyman
Opcje
Niestety po wyłączeniu bezpiecznej pamięci i ponownym włączeniu, nic się nie zmieniło. Wiadomości wciąż są tylko na starym telefonie. Bardzo dziękuję za pomoc.
Wychodzi na to że nie da się z tym nic zrobic.
0 Like
GlitchCore
Samsung Members Star ★
Opcje
W takim razie możliwe że problem jest po ich stronie najlepiej będzie zgłosić błąd przez messengera
0 Like
Kwiatuszek12
First Poster
Opcje
Witam mam nowy telefon Samsung Galaxy S25+ mesenger nie działa prawidłowo wiadomości nie pojawiają się jak ktoś napisze. Pojawia się u góry na pasku a nie na aplikacji. Gdy wejdę na mesengera nie mogę nawet wysłać zdjec z galerii bo jest czarny ekran. Gdy włączę i wyłączę telefon to się na chwilę naprawia. Ale problem jest uciążliwy. Kilka razy próbowałam instalować i odinstalować aplikacje ale bez skutku. Gdy ktoś dzwoni odbieram ale dalej mesenger dzwoni. Telefon mam tydzień czasu. Problem jest tylko z mesengerem
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kwiatuszek12  Witam

Sprawdź jeszcze dodatkowo jak masz ustawiony kwestie zasilania może jest włączony tryb oszczędzania energii albo aplikacja Messenger jest dodana do głęboko uśpionych wtedy może być problem z powiadomieniami na bieżąco

Margieta
First Poster
Opcje
Hej mam dokładnie ten sam problem już chyba próbowałam wszystkich podpowiedzi, po wymuszeniu zatrzymania i ponownym uruchomieniu apki jest dobrze przez kilka minut i ten sam problem. W sklepie mi powiedzieli że nie tylko ja mam problem i chyba android 15 jakoś nie jest kompatybilny ;( też będę wdzięczna za podpowiedzi :winking-face:
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Margieta  a ostatnią poradę w temacie również zastosowałaś?

0 Like
Pati2507
First Poster
Opcje
Mam ten sam problem.
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Pati2507 @Margieta @Kwiatuszek12 Hej! Dużo osób na systemie Android 15 na różnych telefonach ma problem po aktualizacji Messengera do najnowszej wersji. Widziałem na forum, że większości osób pomagało zainstalowanie wersji BETA aplikacji Messenger. Trzeba się zapisać do programu testowego. Trzeba wyszukać "Messenger" w sklepie PLAY i trzeba zjechać niżej i wybrać opcję "Dołącz" przy informacji o testach.

0 Like