Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z messengerem

(Temat utworzony: 24-10-2024 11:23 AM)
771 Wyświetlenia
madalenamch
Journeyman
Opcje
Witam. Zakupiłam telefon s24+. Wczoraj kopiowałam wszystkie dane za pomocą smart switch. Po zalogowaniu się do aplikacji messenger, nie ma aktualnych wiadomości, mimo że na starym telefonie dalej są.
Ponoć są zaszyfrowane. Bezpieczna pamiec jest wlaczona. W jaki sposób można je również mieć na nowym telefonie? Pozdrawiam

0 Like
21 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj na początek usunąć oraz ponownie zainstalować aplikację Messenger.

0 Like
madalenamch
Journeyman
Opcje
Niestety nic to nie dało. Wylogowalam się z facebooka i messengera, odinstalowałam i problem dalej jest taki sam
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Możliwe zatem, że to problem po stronie aplikacji Messenger. Poczekajmy jeszcze na podpowiedzi od pozostałych użytkowników.

Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam proszę odpalić messengera przejść do ustawień potem "w pełni szyfrowane czaty" i "pamięć wiadomości" jest tam zakładka "jak przywrócić historie czatu"
madalenamch
Journeyman
Opcje
Mam tylko takie opcje.1729776843676.jpg
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
U mnie przy logowaniu się wyskakuje pin do synchronizacji z czatami jeżeli u Pani tak się nie dzieje spróbowałbym opcji "wygeneruj 40-znakowy kod"
madalenamch
Journeyman
Opcje
Po zalogowaniu się na komputerze i po wprowadzeniu kodu PIN również nie ma tych wiadomości. Są one widoczne tylko na starym telefonie.
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
W takim razie spróbowałbym wyłączyć i włączyć bezpieczną pamięć
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Jeżeli nie próbowała Pani opcji "wygeneruj 40-znakowy kod" to jeszcze tego bym spróbował