16-01-2021 11:51 AM
Witajcie, szukałam na forum, zrobiłam wszystko co w podpowiedziach, ale nadal nie udaje mi się zalogować w telefonie OPPO A91 do aplikacji Samsung Health.. po kliknięciu "zaloguj" pojawia się biała strona i kręci się kółeczko, po za tym nie dzieje się nic... Nie wyświetlają mi się żadne błędy, ani komunikaty, które by mogły nakierować o co chodzi...
Może ktoś z Was ma pomysł co mogę jeszcze zrobić, aby się udało zalogować?
Będę wdzięczna za każdą podpowiedź
16-01-2021 01:22 PM
16-01-2021 01:50 PM
@Tyda, Identyczny problem występuje na telefonach Xiaomi. Rozwiązanie problemu znajdziesz w poniższych tematach. Proszę się z nimi dokładnie zapoznać.
https://eu.community.samsung.com/t5/zegarki/samsung-health-na-xiaomi/m-p/2632402
Galaxy watch 46 +Xiaomi MIA2 - uwagi
https://eu.community.samsung.com/t5/zegarki/galaxy-watch-46-xiaomi-mia2-uwagi/m-p/2606996
Konfiguracja telefunu xiaomi note 10 z samsung galaxy watch active - samsung health
16-01-2021 08:03 PM
Zanim napisałam posta, to spróbowałam rozwiązań właśnie z tych linków podanych przez Ciebie i żaden sposób nie pomógł, stąd postanowiłam napisać oddzielnego, bo myślalam że problem może też zależny jest od konkretnego modelu telefonu...
Ogólnie jestem mega zrezygnowana i zawiedziona tą apka 😞 I nadal nie wiem co zrobić aby zadziałała...
Mimo wszystko dziękuję za próbę pomocy, pozdrawiam
16-01-2021 09:00 PM
@Tyda, Dlatego warto zamieszczać jak najwięcej informacji na temat wykonanych wcześniej kroków podjętych w celu rozwiązania problemu. Czy ze starszą wersją aplikacji występuje jakiś problem ?
17-01-2021 09:06 AM
Starszej wersji nie miałam, gdyż od 2 dni mam opaskę Samsung fit i dopiero teraz jest mi potrzebna aplikacja.
I w aplikacji Galaxy wearable i na stronie Samsung account widnieje, że jestem zalogowana do aplikacji, a przy próbie logowania się bezpośrednio do Samsung health, pojawia się tylko zielone kółko...
Poniżej przesyłam screeny wspomnianych przeze mnie aplikacji.
17-01-2021 10:18 AM
@Tyda, W takim razie proponuję wylogować się ze wszystkich urządzeń przez stronę, odinstalować aplikację Galaxy Wearable, Galaxy Fit2 Plugin oraz Samsung Health i dopiero wtedy zacząć od instalacji i konfiguracji starszej wersji Samsung Health. Gdy Samsung Health będzie już poprawnie uruchomione, to można instalować resztę aplikacji.
17-01-2021 10:38 AM — edytowano 17-01-2021 10:39 AM
Działa!! Dziękuję bardzo za pomoc!! 😀 😁