Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z logowaniem OPPO A91 do Samsung Health

(Temat utworzony: 16-01-2021 11:51 AM)
1239 Wyświetlenia
Tyda
Apprentice
Opcje

Witajcie, szukałam na forum, zrobiłam wszystko co w podpowiedziach, ale nadal nie udaje mi się zalogować w telefonie OPPO A91 do aplikacji Samsung Health.. po kliknięciu "zaloguj" pojawia się biała strona i kręci się kółeczko, po za tym nie dzieje się nic... Nie wyświetlają mi się żadne błędy, ani komunikaty, które by mogły nakierować o co chodzi...

Może ktoś z Was ma pomysł co mogę jeszcze zrobić, aby się udało zalogować?

Będę wdzięczna za każdą podpowiedź :smiling-face:

7 Odpowiedzi
krippi111
Student
Opcje
Ja też tak miałem I wtedy okazało się, że mam za dużo aplikacji.
0 Like
Tyda
Apprentice
Opcje

Zanim napisałam posta, to spróbowałam rozwiązań właśnie z tych linków podanych przez Ciebie i żaden sposób nie pomógł, stąd postanowiłam napisać oddzielnego, bo myślalam że problem może też zależny jest od konkretnego modelu telefonu... 

Ogólnie jestem mega zrezygnowana i zawiedziona tą apka 😞 I nadal nie wiem co zrobić aby zadziałała...

Mimo wszystko dziękuję za próbę pomocy, pozdrawiam :smiling-face:

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Tyda, Dlatego warto zamieszczać jak najwięcej informacji na temat wykonanych wcześniej kroków podjętych w celu rozwiązania problemu. Czy ze starszą wersją aplikacji występuje jakiś problem ?

Tyda
Apprentice
Opcje

Starszej wersji nie miałam, gdyż od 2 dni mam opaskę Samsung fit i dopiero teraz jest mi potrzebna aplikacja. 

I w aplikacji Galaxy wearable i na stronie Samsung account widnieje, że jestem zalogowana do aplikacji, a przy próbie logowania się bezpośrednio do Samsung health, pojawia się tylko zielone kółko...

Poniżej przesyłam screeny wspomnianych przeze mnie aplikacji.

Screenshot_2021-01-17-08-55-10-37.jpg

Screenshot_2021-01-17-08-56-11-11.jpg

Screenshot_2021-01-17-08-56-30-79_e940a2b342bdb16663db949e03e5f889.jpg

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Tyda, W takim razie proponuję wylogować się ze wszystkich urządzeń przez stronę, odinstalować aplikację Galaxy Wearable, Galaxy Fit2 Plugin oraz Samsung Health i dopiero wtedy zacząć od instalacji i konfiguracji starszej wersji Samsung Health. Gdy Samsung Health będzie już poprawnie uruchomione, to można instalować resztę aplikacji.

Tyda
Apprentice
Opcje

Działa!! Dziękuję bardzo za pomoc!! 😀 😁