Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Problem z Google Discover S22 ultra

(Temat utworzony: 05-06-2023 06:16 PM)
2005 Wyświetlenia
TomekPWR
Pioneer
Opcje
Witam, mam problem. Z google Discovery nie mogę, przejść na żadną wyświetlaną stronę. Nie linkuje. Jak to naprawić?
Przejdź do rozwiązania
18 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje
0 Like
Raf3e
Journeyman
Opcje
Witam, przestał mi działać GD w poziomu ekranu głównego przez gest palcem w prawo. 
To już drugi raz. Wcześniej pomógł tylko reset do ustawień fabrycznych. 
Czy ktoś też tak ma?
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Raf3e Przeczyść dane aplikacji Google. Powinno pomóc:

Ustawienia > Aplikacje > Google (znajdź na liście) > Pamięć > Wyczyść dane.

Raf3e
Journeyman
Opcje
Dzięki wielkie. Pomogło.
Raf3e
Journeyman
Opcje
Znów ten sam problem. Usunąłem dane i nic, odinstalowałem aktualizacje aplikacji Google i też nic. Zainstalowałem najnowszą wersję ponownie się nic nie zmieniło. Nie działa GD
0 Like
Raf3e
Journeyman
Opcje
Witam, wiem, że podobny wątek istnieje, ale ponownie u mnie zaistniał kłopot z Google Discovery. Przestał się uruchamiać.
Korzystając z rad na tym forum, usunąłem dane z aplikacji i nic nie pomogło, odinstalowałem aktualizacje aplikacji Google i też nic. najnowszą wersję ponownie się nic nie zmieniło. Nie działa GD
0 Like
GlitchCore
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam proszę wyłączyć i włączyć Google Discover. Aby to zrobić proszę otworzyć aplikacje Google --> Ikona profilu --> Ustawienia --> Inne ustawienia --> Discover. Jeżeli to nie pomoże proszę przełączyć się na inne konto Google na chwile i wrócić do normalnego. Jeżeli to również nie pomoże proszę wykonać zabieg Wipe Cache Partition.
Instrukcja:
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...
Raf3e
Journeyman
Opcje
Dramat, pomógł tylko hard reset ale tylko na chwilę, bo później po wczytaniu kopii zapasowej, problem powrócił, ale chyba to nie jest przyczyna, gdyż kopia z maja 24, a problem z GD mam od wczoraj. Nie mogę też włączyć recovery podłączając do 2 telefonu a wcześniej się dało. Teraz tel uruchamia się normalnie ...
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Raf3e Jeżeli problem wraca po przywróceniu kopii zapasowej, to musi być to związane coś z informacjami na niej zawartymi. Spróbuj zresetować raz jeszcze, zrób test i przywróć kopię - ale tylko częściowo. Przykładowo same wiadomości/kontakty, ale bez ustawień, aplikacji, etc.