Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z funkcjami galaxy M11

(Temat utworzony: 16-01-2023 11:29 PM)
400 Wyświetlenia
Exerek
Apprentice
Opcje
Hej. Ostatnio miałem do czynienia z wieloma funkcjami do mojego telefonu, a raczej nie miałem do nich dostępu. Pierwsza funkcja: nagrywanie. Przejrzałem dosyć dużo artykułów na ten temat. Mój kolega ma galaxy M12 i przy każdej grze ma możliwość nagrywania, a to tylko jedna wersja dalej. Próbowałem tego menu nad powiadomieniami, nie ma. Próbowałem game launchera: nie wyświetlają mi się ikonki, które ponoć mają się wyświetlać. Następna sprawa: odblokowywanie za pomocą liń papilarnych. Jak możecie się już domyślić: nie działa. Dodatkowo telefon był raz resetowany. Proszę o informację czy to ma z tym związek, czy z czymś innym? Ostatnia rzecz: rejestratory ekranu (już z google play). Rzekomo nie mam uprawnień do nagrywania dźwięku wewnętrznego w aplikacjach.

Z góry dzięki za pomoc ❤️

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. M11 to dość tani średniak, więc te funkcje o których piszesz M11 niestety nie posiada. Co do M12 to nie tyle kolejna wersja, ale wersja rok później. Co do czytnika lini papilarnych w M11 jest on na pleckach i jeśli nie jest uszkodzony to powinien działać poprawnie.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
zielak79
Pioneer
Opcje
M12 reż więc nie modele a główna nawala i błędów wysyłki

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

7 Odpowiedzi
Exerek
Apprentice
Opcje
To serce to miała być emotka 😅
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. M11 to dość tani średniak, więc te funkcje o których piszesz M11 niestety nie posiada. Co do M12 to nie tyle kolejna wersja, ale wersja rok później. Co do czytnika lini papilarnych w M11 jest on na pleckach i jeśli nie jest uszkodzony to powinien działać poprawnie.
Rozwiązanie
zielak79
Pioneer
Opcje
M12 reż więc nie modele a główna nawala i błędów wysyłki
Exerek
Apprentice
Opcje
Dziękuję za szybkie odpowiedzi. Długo jeszcze bym próbował ale teraz już widzę, że to nie ma sensu. Oszczędziliście mi zmarnowanego czasu.
Julcix
Explorer
Opcje
Hej , mam coś do powiedzenia może ktoś wie 
Na Samasung Galaxy m11 
Jest problem z niektórymi aplikacjami do pobierania . A druga sprawa to że Na niektórych samsungach znikło ożywiająca czerń na ekranie może ktoś wie jak się ustawia ???
0 Like
Krokiettrain
Voyager
Opcje
Witam.Pierwsza sprawa może dotyczy o braku pamięci, druga sprawa możliwość że jest włączona ochrona wzroku w ustawieniach można sprawdzić.
0 Like
Julcix
Explorer
Opcje
Dzięki
0 Like