Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z budzikiem

(Temat utworzony: 24-06-2022 07:43 AM)
7043 Wyświetlenia
Hyster1a
Student
Opcje
Od pewnego czasu kiedy dzwoni mój budzik (mam go zawsze ustawionego na pełną głośność) po pierwszych dwóch sekundach dzwonienia, strasznie cichnie, jakby nagle głośność zmieniła się do jakichś 10%. Problem pojawił się nagle, nie wiem z jakiego powodu

Mam telefon Galaxy A32
0 Like
Members_W9LRIb0
First Poster
Opcje

Witam, mam problem z s23 ultra mojej dziewczyny, mianowicie nie działa budzik... A dokładnie  po ustawieniu budzika np za 2 minuty, budzik reaguje tak jak gdyby trwało połączenie głosowe czyli wydaje ciche dźwięki w słuchawce..  zrobiliśmy aktualizacje próbowałem przeinstalować aplikacje zegar i nic.... ktoś ma jakiś pomysł? 

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Proszę wyłączyć i włączyć telefon i sprawdzić ponownie.
Juras8
Voyager
Opcje
A nie była w ostatnim czasie ściągana jakaś aplikacja być może ona robi problem syn ma też s23u i po aktualizacji jest problem z messengerem ja miałem problem z aplikacja banku pomogło czyszczenie cache i instalacja na nowo aplikacji santander
0 Like
kayoucan
First Poster
Opcje
S22 mam problem z budzikiem mianowicie przez jakiś czas dzwoni normalnie, a nagle przychodzi taki dzień, że zamiast dzwonić daje dwa krótkie sygnaliki (piki) i ustawiona melodia (dzwonek) nie dzwoni. O co chodzi ??
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Na początek wyczyść dane aplikacji Zegar. Wskazówki znajdziesz w poniższym odnośniku. Czy masz ustawione jakieś tryby lub procedury?

[Poradnik] Jak rozwiązać problemy z aplikacjami?
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/rozwi%C4%85zywanie-najcz%C4%99st...

Dob4anocka
First Poster
Opcje
Witam, zakupiłem nowy telefon samsung A05s, skopiowałem dane z starego telefonu i wszystko było ok. 
Problem jest z budzikiem którego nie mogę wylaczyc ani zrobic drzemki, podczas gdy alarm gra na ekranie nie wyświetla się żadna informacja aby go wylaczyc lub ustawić drzemkę. Odblokowanie telefonu oraz wyłączenie alarmu nie pomaga. Za każdym razem muszę ponownie uruchomić urządzenie 
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje
martix47
First Poster
Opcje
od jakiegoś czasu zamiast dzwonka jest tylko *pik pik* jako budzik. Gdy próbuje zmienić dźwiek budzika pokazuje, że telefon jest podczas polączenia. Oczywiście nie rozmawiam wtedy z nikim. Po restarcie telefonu pomaga ale na kilka godzin
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, wygląda na drobny błąd w aplikacji. Proszę wykonać zabieg wipe cache partition.

[Poradnik->jak wykonać wipe cache partition]
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...
xxxnyzia
First Poster
Opcje
Samsung A54 5g nie dzwoni budzik ,kilka razy zaspałam ,co zrobić
0 Like