Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z budzikiem

(Temat utworzony: 24-06-2022 07:43 AM)
6816 Wyświetlenia
Hyster1a
Student
Opcje
Od pewnego czasu kiedy dzwoni mój budzik (mam go zawsze ustawionego na pełną głośność) po pierwszych dwóch sekundach dzwonienia, strasznie cichnie, jakby nagle głośność zmieniła się do jakichś 10%. Problem pojawił się nagle, nie wiem z jakiego powodu

Mam telefon Galaxy A32
0 Like
34 Odpowiedzi
Woi
Pioneer
Opcje
Spróbuj wyczyścić dane i pamięć aplikacji zegrar. Ustawienia -> Aplikacje -> Zegar -> Pamięć domyślna.

Zobaczymy czy problem zniknie

Kiedyś miałem taki sam problem wyczyściłem dane i pamięć i problem zniknął
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Hyster1a  Witam

Spróbuj wyczyścić te dane aplikacji, i ewentualnie spróbuj ustawić inny dzwięk budzika..

Hyster1a
Student
Opcje
Wyczyściłam dane, próbowałam różne dzwonki i nestety problem nie ustąpił..
0 Like
Hyster1a
Student
Opcje
Wyczyściłam dane, próbowałam różne dzwonki i nestety problem nie ustąpił..
0 Like
Marta_eR
Journeyman
Opcje

Od kilku dni mam problem z budzikiem na S22+ a dokładniej z głośnością budzika. Dźwięk jest najniższy i nie mogę w ogóle go podglosic. Wchodziłam już przez wszystkie możliwe ustawienia i pokazuje że jest w połowie a jak dzwoni budzik to jest na minimalnej głośności i po prostu go nie słyszę. Czyściłam już pamięć i nie pomogło. Czy coś jeszcze mogę zrobić? Dźwięki telefonu mam zawsze włączone więc to nie jest kwestia ze wyciszam telefon bo mam to też już przerobione.

0 Like
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
Rozumiem, że głośność jest w połowie tak jak na załączonych zdjęciach? 🙂Screenshot_20221120_233507_Clock_1000001318_1668983803.jpgScreenshot_20221120_233513_Clock_1000001319_1668983815.jpg
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Marta_eR  Dzień dobry 

Proszę spróbować przestawić poziom dźwięku w ustawieniach,  których zrzut ekranu przedstawił wcześniej kolega.

Marta_eR
Journeyman
Opcje
Mam dokładnie tak zrobione
0 Like