Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z botami w aplikacji Discord

(Temat utworzony: 18-03-2022 03:54 PM)
1101 Wyświetlenia
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Witam. Od jakiegoś czasu korzystam z Discorda. Na poprzednim telefonie nie miałem problemów z komendami z ukośnikiem, lecz na smartfonie Samsung nie działają żadne. Przyciski botów też nie działają. Wyskakuje komunikat "Invalid form body". Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, o co chodzi? Z góry dziękuję.

image

13 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, proszę sprawdzić dostępność aktualizacji aplikacji.
Jeśli aktualizacji nie było lub nie pomogła to proponuję wyczyścić dane aplikacji
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Próbowałem, w Pomocy Technicznej mi kazali wyczyścić i przeinstalować - nie pomogło
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Ok. Możesz wykonać wipe cache partition -> https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Ten zabieg nie usuwa danych
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Znam tą opcję, zaraz spróbuję.
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
W Internecie niestety też nic nie mogę znaleźć na ten temat. Wyskakują poradniki do CSS, HTML i JavaScript. Z doświadczenia w pisaniu botów wiem, że są to języki do nich używane.
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Wykonaj jeszcze Repair Apps instrukcja jest dostępna w tym samym linku w odpowiedzi użytkownika @Kacper2
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Dalej to samo, tylko tym razem inaczej napisane.1647618683666.jpg
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Anonymous User Problem występuje tylko na tym jednym bocie czy na innych też jest taki problem? 

Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Próbowałem Dyno, MEE6, Arcane, Ticket Tool, SlashBot, StartIT, Carl-bot, Dank Memer, UnbelivaBoat, ProBot i Yggdrasil. Jest ich bardzo dużo, więc chyba to się tyczy wszystkich.
0 Like